Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Just for Men

Met Just For Men kom je gemakkelijk van je grijze haren af, maar nog belangrijker is dat je de natuurlijke kleur van je haar kunt behouden. Die zet je met Just for Men zelfs kracht bij. Je kapsel (of baard) blijft zijn jeugdige uitstraling behouden, en dat is wat iedere man wil. Onzekerheid is dan ook verleden tijd! Meer lezen…

Haarverf van Just for Men

Met Just For Men haarverf gaat het er juist om jouw originele haarkleur te behouden. Met de diverse tinten haarkleuring zit er altijd de juiste kleur tussen om grijze haren of ongewenste kleurtjes te maskeren. Let wel op dat je altijd maar één of twee tinten donkerder moet doen dan je eigen haarkleur, anders eindig je met een onnatuurlijke uitstraling. De Just For Men haarverf is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en houdt zo'n 8 weken een goede kleur in je haar. De kleur zal op den duur uit gaan groeien. Jij ziet snel wanneer je haarkleur weer aan een opfrisbeurt toe is.

Just for Men snor- en baardverf

Niet alleen je kapsel krijgt last van grijze haren of ongewenste kleurtjes, maar ook de baard en snor ontkomen er niet aan. Sterker, je baard kan juist eerder last van die grijze haren krijgen. Zoals jij je haren met de shampoo verft, zo gemakkelijk kun je dat ook met de baardverf van Just For Men fixen.

Met de baardverf van Just For Men kun je jouw kapsel, baard en snor weer geheel in één kleurlijn brengen met een heel natuurlijk eindresultaat, zonder dat je ziet dat je het geverfd hebt. Er is keuze uit 4 kleuren, van zwart tot aan donker blond. Een echte Just For Men baard, maar iedereen zal denken dat de kleur gewoon van jou zelf is.

Kan iedere man Just for Men gebruiken?

In principe is het voor iedere man bruikbaar. Het is natuurlijk belangrijk dat je de juiste kleurmiddelen voor jouw haar uitzoekt. Daarnaast is het wel ook belangrijk om even goed op te letten of je geen allergieën hebt. Wanneer je het aanbrengt kan dit namelijk een behoorlijk heftige reactie veroorzaken wanneer je wel een allergie zou hebben. Is dit niet het geval? Dan kan je gewoon direct ermee aan de slag om snel je kleur terug te krijgen.

Just for Men online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Just for Men online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Just for Men aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.