Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Midalgan

We hebben allemaal weleens last van vermoeide spieren of een stram gevoel. Midalgan kan je hierbij helpen. De producten helpen bij vermoeide, stijve of overbelaste spieren en gewrichten. Midalgan verwarmt de gevoelige plek en maakt de spieren snel weer soepel en ontspannen. Meer lezen…

Midalgan (Extra) Warm

Voor vermoeide, stijve of stramme spieren is de Midalgan Warm crème ideaal. Door de warmte die de crème veroorzaakt, zorgt het ervoor dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit zorgt voor ontspanning van de spieren. De Midalgan Extra Warm crème is vergelijkbaar, maar trekt extra diep in de huid. Voor grote oppervlaktes is er de Midalgan Warm Spray. Deze spray heeft dezelfde werking als de Warm crème, maar hoeft niet uitgesmeerd te worden.

Midalgan Extra Warm + Magnesium

Wil je voor een product gaan die nog wat extra doet voor je spieren? Ga dan voor de Midalgan Extra Warm + Magnesium. Deze crème bevat magnesium wat erom bekend staat dat het een gunstig effect heeft op de werking van de spieren. Net als de andere crèmes zorgt het voor een intensieve verzorging van vermoeide, belaste en stijve spieren. Het product trekt snel in, plakt niet en is makkelijk smeerbaar.

Midalgan online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Midalgan. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Midalgan of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.