Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Minami Omega 3-voedingssupplementen

Minami biedt omega 3-voedingssupplementen die stuk voor stuk beantwoorden aan de hoogste normen op het gebied van zuiverheid en kwaliteit. Goed is niet goed genoeg. Ze zijn de beste! Benieuwd wat Minami zo bijzonder maakt? Lees dan meer…

De beste Omega 3

De ecologisch verantwoorde producten van Minami zijn zeer vooruitstrevend op het gebied van voedingssupplementen. Het proces van de ontwikkeling en de productie van de producten van Minami is volledig milieuvriendelijk. Er worden geen chemische ingrediënten gebruikt bij het maken van deze hoogwaardige producten. Minami heeft voor alle leeftijden de belangrijke vetzuren DHA en EPA in de juiste dosering. Deze zijn gunstig voor het hart en voor de hersenen en het gezichtsvermogen. Bij de KoopjesDrogisterij kun je terecht voor Minami Morepa Platinum, Minami Morepa Cholesterol,Minami Mor EPA Smart fats en vele andere handige werkende producten. Smart Fats is hooggedoseerd en is goed voor het hart, de hersenfunctie en het gezichtsvermogen.

Dezelfde softgel, meer omega 3-vetzuren

We noemen de producten van Minami 'hooggedoseerd'. Dat heeft te maken met de hoeveelheid omega 3-vetzuren per softgelcapsule. Daar waar veel visoliecapsules 30 tot 35% omega 3-vetzuren bevatten, bereikt Minami dankzij hun productiemethode maximale omega 3-concentraties van 80 tot 90%. Dat wil zeggen dat de inhoud van de softgelcapsule maar liefst voor 90% bestaat uit omega 3-vetzuren. Het grote voordeel hiervan is dat je vaak kunt volstaan met een dosering van één softgelcapsule per dag. Hoe makkelijk is dat?

Minami Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De producten van Minami kun je zeer eenvoudig bij ons bestellen voor een sympathieke prijs. Kijk eens tussen de vele producten van dit merk. KoopjesDrogisterij zorgt al vele jaren dat alle items voor een scherpe prijs naar je toe worden gezonden. De verschillende producten van Minami worden altijd bezorgd binnen de afgesproken periode. Hierdoor kun je altijd snel je bestelde items thuisbezorgd krijgen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de lage prijzen. Bij de KoopjesDrogisterij zit je goed! En, gratis verzending vanaf €75.- euro.