Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Muumi Baby

Fijne en natuurlijke luiers die ook nog eens goed zijn voor het milieu vind je bij Muumi Baby. Dit zijn Eco luiers en ze zijn in verschillende maten die geschikt zijn voor pasgeboren baby's tot peuters. Bij Muumi Baby vind je het!

De beste luiers voor jouw baby

Een babyhuid is nog gevoelig en daarom is het belangrijk om je baby een comfortabele en goede luier aan te doen. Een goede luier zorgt ook voor een blije baby! Luiers bestaan al duizenden jaren, maar die van Muumi Baby zijn uniek. Het merk heeft Eco Luiers die duurzaam zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. De Eco luiers worden in Finland geproduceerd en zijn de enige Finse luiers op de markt.

De Eco luiers van Muumi Baby

De Eco luiers zijn van een dun materiaal wat meer neigt naar stof. Daardoor zijn de luiers niet te dik. De luiers nemen erg snel vocht op en doorlekken zal niet zo snel gebeuren. De luiers zijn voorzien van een leuke print en zijn ademend waardoor de luier fris blijft. Muumi baby is te verkrijgen in verschillende maten: 1t/m 7 en ze zijn geschikt voor pasgeborene baby's tot peuters. De maat wordt duidelijk aangegeven en wordt bepaald door het gewicht van je baby. De Eco luiers zijn er in gewone luiers en luierbroekjes.

Milieuvriendelijk

  • Muumi Baby heeft verschillende labels waardoor jouw baby zeker de beste luiers krijgt.
  • De producten zijn milieuvriendelijk en verantwoord in gebruik en afvalbeheer.
  • Het is gemaakt van houtpulp afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.
  • Een veilig en anti-allergisch product.
  • De Eco luiers zijn chloorvrij.

Muumi Baby online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Natuurlijke en duurzame luiers voor jouw baby bestel je nu bij KoopjesDrogisterij. Kijk welke Eco Luier het beste past bij jouw baby en bestel snel! Bestel je voor meer dan 75 euro? Dan zijn ze verzendkosten gratis! Vandaag besteld is binnen drie werkdagen in huis!