Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Natura Sanat

Natura Sanat is een kleinschalig familiebedrijf met een breed assortiment aan onder andere voedingssupplementen, etherische oliën en lichaamsverzorgingsproducten. Het merk streeft ernaar om hoogwaardige en zo natuurlijk mogelijke producten te leveren. Alle producten zijn gebaseerd op volledig natuurlijke grondstoffen die alleen het beste uit je lichaam halen. Natura Sanat geeft jouw lichaam de kans om op volledig eigen kracht te herstellen en draagt bij aan het ondersteunen van je immuunsysteem. Meer lezen…

Natura Sanat supplementen

Voedingssupplementen geven, naast je dagelijkse voeding, jouw lichaam net dat beetje extra. De supplementen van Natura Sanat zijn enkel gemaakt van natuurlijke kruiden, planten en andere grondstoffen. Het assortiment is zó groot, dat er ook voor jou interessante producten bij zit. Probeer bijvoorbeeld de Valeriaan, wat een licht-rustgevende werking kan hebben. Of wat dacht je van de Brandnetel? Brandnetels bevatten veel vitaminen en mineralen die van belang zijn voor je energievoorziening en een goede werking van je zenuwstelsel.

Natura Sanat balsem

Ook voor je huid heeft Natura Sanat fijne balsems die je kunnen ondersteunen. Tegen winterhanden en -voeten is er bijvoorbeeld de Winterbalsem. Een prettige balsem die droogheid tegengaat. Voor herstel van je spieren en gewrichten is er de Spier en Gewricht balsem. Voor ondersteuning van het herstellend vermogen van je huid kan je de Tarwekiemolie balsem gebruiken. Dit en nog veel meer kan je vinden bij Natura Sanat.

Natura Sanat online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Natura Sanat. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Natura Sanat of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.