Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Naturalize, voor een mooie huid, gezond haar en een lichaam in topconditie

Golden Naturals is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn verrijkt met gepatenteerde stoffen en voorzien van wettelijke EFSA-gezondheidsclaims die symptomen én oorzaken aanpakken. Een merk van Golden Naturals, Naturalize, is een merklijn met de focus op snelwerkende en verzorgende producten. De basis van de werking en verzorging moet op een natuurlijke wijze. Het assortiment van Naturalize wordt in Nederland geproduceerd, waardoor het van hoge kwaliteit is!

Producten van Naturalize

Naturalize heeft verschillende soorten producten als:

Kloofjes en droge huid is vervelend en pijnlijk. Zodra je je huid regelmatig gaat verzorgen met de Naturalize Klovenzalf, worden ze mooier en je huid voelt snel weer soepel aan. De hoge concentratie van calendula in deze verzorgende zalf draagt bij het herstel van de vochtbalans van de huid.

Gevoelige pezen en gewrichten kunnen je dagelijks leven flink beïnvloeden. Blessures, ouderdom of een verkeerde werk- of lichaamshouding zijn vaak de oorzaak. Naturalize balsem voor pezen, slijmbeurzen & gewrichtsbanden is het ultieme 'smeermiddel' dat je snel weer lekker in je lijf laat voelen! De balsem bevat hoogwaardige plantenextracten zoals duivelsklauw en rozemarijn, dat doorbloeding stimuleert.

Naturalize Koude handen & voeten-crème is een rijke, verzorgende crème met intensief verwarmend effect. De crème bevat een mix van natuurlijke ingrediënten die de huid soepel houdt en de vorming van kloofjes voorkomt. De etherische oliën in de crème stimuleren de doorbloeding van handen en voeten en zorgen snel voor een aangenaam en langdurig warm gevoel.

Naturalize producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Wil je Naturalize bestellen? Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Naast deze drie producten heeft KoopjesDrogisterij nog veel meer producten van Naturalize die jouw lichaam ondersteunen! Wij verkopen namelijk 20 Naturalize artikelen. Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Naturalize of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.