Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Nivea

Nivea is met meer dan 130 jaar ervaring een van de grootste merken op het gebied van huidverzorging. Het begon allemaal toen dr. Isaac Lifschütz een nieuwe emulgator uitvond. Met de nieuwe emulgator kon water en olie op een stabiele manier binden. Apotheker dr. Oscar Troplowitz zag hierin mogelijkheden en ontwikkelde samen met dermatoloog prof. Paul Gerson Unna de 'moeder aller crèmes': Nivea.

Als uitvinder van de moderne huidverzorging is Nivea te vinden in miljoenen huishoudens. Bij de ontwikkeling van zijn producten staan de wensen en behoeften van jou voorop.

Producten van Nivea

We kennen Nivea van zijn bekende crème in een blauw blikje, maar vandaag de dag heeft Nivea veel meer producten in zijn assortiment! Een aantal van deze productgroepen zijn:

Nivea bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Wil je Nivea bestellen? Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Wij hebben meer dan 500 artikelen van Nivea in ons assortiment! Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Nivea of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.