Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Persil

Persil is jouw held voor de was

Persil is sinds 1907 al bezig met wasmiddelen. Zo lang al? Jazeker! Daarom is Persil ook zo'n bekend merk. In 1907 combineerden chemici bij Henkel natriumsilicaat met natriumperboraat, waardoor fijne, parelende zuurstof wordt vrijgegeven tijdens het koken. Dit was het begin van het eerste zelfwerkende wasmiddel: Persil! Tegenwoordig heeft Persil vele verschillende soorten wasmiddelen en hebben ze een groot deel van de markt veroverd.

Makkelijk te doseren!

Met de doseringtabel op elke Persil-verpakking kun je gemakkelijk de vereiste dosering voor het wasgoed aflezen. De dosering hangt bijvoorbeeld af van de mate van bevuiling van je was. De optimale hoeveelheid wasmiddel hangt af van de hoeveelheid was in de machine, hoe vuil de was is en de hardheid van het water. Als een voorwas nodig is omdat de was erg vuil is, selecteer je de laagste hoeveelheid die wordt aanbevolen in de aanbeveling voor de dosis.

Je kunt alleen het milieu beschermen, geld besparen en aanslag op de apparatuur en het textiel vermijden als je de juiste dosis wasmiddel gebruikt.

Persil Color Gel

Persil Color Gel is uitermate geschikt voor normaal tot sterk bevuilde was. Lastige vetvlekken worden eenvoudig verwijderd met dit krachtige wasmiddel, zelfs op lage temperaturen.

Milde wasmiddelen voor kleuren zijn speciale wasmiddelen voor de fijne kleurwas. Voorzichtig en delicaat wassen zijn hier belangrijk. Daarom worden deze wasmiddelen gebruikt voor delicate wasprogramma, met een waslading van maximaal 2.5kg. Als je vlekken wilt verwijderen met een milde wasmiddel, raden wij je aan om een vlekverwijderaar te gebruiken, voordat je het kledingstuk wast.

Ook voor de gevoelige huid!

Persil Sensitive is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De dermatologisch geteste formule bevat geen kleurstoffen, dit minimaliseert de kans op irritaties en allergische reacties. De gel zorgt voor een heerlijk schone was. Geschikt voor de witte, gekleurde en fijne was.

Persil Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende wasproducten van Persil zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Persil producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!