Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Promensil overgang

Promensil: oh nee, je bent in de overgang!

Wanneer voor jou de overgang aanbreekt, dan kan dit vervelend zijn. Gelukkig is daar Promensil met een ruim assortiment helende en werkende producten. Door Promensil wordt de overgang een stuk verdraagzamer. De samenstelling van Promensil is goed uitgebalanceerd. Met ingrediënten als rode klaver, vitamine D3 en calcium werkt dit product waar het nodig is. Vervelende verschijnselen zoals opgezette borsten, nachtzweten, zwaardere en onregelmatige menstruatie en opvliegingen behoren tot het verleden dankzij Promensil. Je kunt te maken hebben met angsten tijdens de overgang. Wanneer je hier last van hebt, kun je gebruik maken van Promensil extra sterk. Dit goede middel zorgt ervoor dat neerslachtige en zwaarmoedige gevoelens met de kop worden ingedrukt.

Wat gebeurt er in de overgang

Elke vrouw komt ik haar leven in de overgang. Dat gebeurt nou eenmaal, hoe vervelend dat ook is. De overgang begint meestal tussen de 45 en 55 jaar. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen. Wanneer je in de overgang bent krijg je te maken met overgangsverschijnselen. Dit komt door de afname van oestrogeen. Voor elke vrouw is het verschillend welke verschijnselen je precies krijgt. Zo kun je te maken hebben met:

Er kan soms wel 6 tot 10 jaar overheen gaan voordat je menstruatie helemaal weg is. Geschat wordt dat acht van de tien vrouwen algemene overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk zweten, stemmingswisselingen en/of vaginale droogheid ervaren. Wanneer je dit ervaart dan is het natuurlijk fijn dat je hier zelf iets aan kan doen. Een gezonde levensstijl met voldoende beweging doet al heel veel! Maar er zijn ook voedingssupplementen op basis van rode klaver die helpen bij overgangsverschijnselen. Rode klaver is dan ook het belangrijkste ingrediënt van Promensil.

Rode klaver

Rood? Je stopt toch juist met menstrueren? Ja, rode klaver heeft ook niks met je menstruatie zelf te maken. Rode klaver helpt juist bij het handhaven van een rustige en comfortabele (in hoeverre het comfortabel kan zijn) menopauze. Alle producten van Promensil zijn gebaseerd op dit kleine klavertje. Verder bevatten de producten isoflavonen. Isowatte? Isoflavonen! Dit zijn plantaardige eiwitten welke je in sojaproducten, peulvruchten vindt. Ook rode klaver bevat deze isoflavonen. Voldoende eiwitten zijn namelijk ook belangrijk tijdens je menopauze. 1 tablet Promensil bevat 100 mg geconcentreerd extract rode klaver en 40 mg natuurlijke isoflavonen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is dan ook 2 tabletten.

Promensil producten bestellen bij Koopjesdrogisterij

Je kunt het beste Promensil bestellen bij KoopjesDrogisterij. Wij zorgen ervoor dat je jouw bestelde product altijd snel in huis hebt. Bovendien kun je 24 uur per dag bij ons terecht om te shoppen. De verschillende producten van Promensil zijn altijd op voorraad. De prijzen die wij hanteren zijn scherp en sympathiek. Ook kun je bij KoopjesDrogisterij terecht voor andere handige producten op het gebied van verzorging en gezondheid. Wanneer je vragen hebt over een product van Promensil of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.