Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Resdan

Roos komt vaker voor dan je denkt. Roos wordt veroorzaakt door een verstoring in de talgproductie met als gevolg een verstoring van het huidvernieuwingsproces. De huidcellen worden te snel afgestoten, waardoor er zich schilfers vormen die zichtbaar zijn in het haar en op de schouders. Resdan shampoo bevat werkzame ingrediënten als salicylzuur, piroctone olamine en natuurlijke eiwitten die de hoofdhuid kalmeren en de schilfering verminderen. Resdan ondersteunt het herstellend vermogen van hoofdhuid, waardoor het prikkelende gevoel vermindert of verdwijnt. Bij Resdan zit je dus goed! Meer lezen...

Resdan Shampoo normaal tot vet haar

De Resdan Shampoo voor normaal tot vet haar bevat salicylzuur en piroctone olamine. Dit is een middel dat bestaande (vette) roos behandelt en de vorming van nieuwe roos helpt voorkomen. Het toegevoegde mentholextract verkoelt de hoofdhuid en zorgt voor een frisse geur, ook geschikt voor de behandeling van (ernstige) vetafscheiding. Je kunt de shampoo aanbrengen op nat haar, vijf minuutjes laten intrekken en daarna uitspoelen.

Resdan Shampoo Forte Kuur

De Resdan Shampoo Forte Kuur heeft een meervoudige extra sterke werking. Deze shampoo is geschikt voor ieder haartype. De Salicylzuur bestrijdt roos en reinigt de hoofdhuid. Zinc Pyrithione werkt gist- en schimmeldodend, waardoor de oorzaak van roos extra wordt aangepakt. Menthol kalmeert de hoofdhuid, vermindert jeuk en geeft het haar een frisse geur. De shampoo is dermatologisch getest.

Resdan online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Resdan online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Resdan aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.