Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Scholl

Scholl is hét merk op het gebied van voetverzorging en voetgezondheid. Hier vind je ons assortiment Scholl producten zodat je jouw voetproblemen een stapje voor blijft.

Scholl voetverzorging

Scholl is een gerenommeerd merk dat al meer dan honderd jaar innovatief bezig is op het vlak van voetverzorging en voetgezondheid. Dit merk is er over eens, dat de gezondheid samenhangt met het comfort en het welzijn van de voeten. Bij matige en hevige eeltontwikkeling op je voeten heeft dit merk de juiste oplossing in haar assortiment. De eeltverwijderpleister vilt van Scholl zorgt ervoor dat binnen een korte periode de eeltplekken verdwijnen. Je positioneert de pleister op de eeltplek en verder hoef je niks te doen. Voor heftige eelt op voeten is er de Velvet smooth start. Dit apparaatje kan met de hand bedient worden en verwijdert de hevige eelt. Je voeten gaan er weer toonbaar en mooi uitzien. Een ander voorbeeld van de goede producten van dit merk is de Harde Huid Verwijderaar.

Scholl producten bestellen bij Koopjesdrogisterij

Bij Koopjesdrogisterij tref je een grote collectie Scholl producten aan. Bij onze overzichtelijke webwinkel kun je geregeld profiteren van aantrekkelijke kortingen. Hierdoor haal je voor een sympathieke prijs de kwalitatieve producten van Scholl in huis. Neem eens een kijkje in het assortiment en laat je overtuigen door deze handige producten. Het bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk. Haal Scholl nu voor een goede prijs in huis! Scholl staat voor kwaliteit.

Ook kun je voor andere items terecht bij Koopjesdrogisterij. Meerdere producten in een keer bestellen, scheelt je in de verzendkosten. Kijk eens rond en laat je overtuigen door onze uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat je snel je bestelde items in huis hebt.