Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Shiepz

Last van een jetlag? Maak kennis met Shiepz! De werkzame stof melatonine behoort tot een natuurlijke groep hormonen die door het lichaam zelf worden aangemaakt. Shiepz melatonine gebruik je voor een behandeling van jetlags bij volwassenen. Lees meer…

Het belang van slapen

Slaap is goed voor de gezondheid. Dat hoor je natuurlijk heel vaak. Maar is ook écht waar. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je tot rust komt van de drukke dag die je hebt meegemaakt. Zowel lichamelijk als geestelijk. Wanneer je niet genoeg slaapt, dan lukt het vaak niet om je drukke dag te verwerken en dit kan van invloed zijn op je dagelijks functioneren.

Wat is melatonine?

Het hoofdingrediënt in Shiepz producten is melatonine. Melatonine is een hormoon dat wordt aangemaakt in de hersenen. Dit wordt eigenlijk door het lichaam zelf aangemaakt wanneer het buiten donker wordt. Het helpt je biologische klok en regelt je dag- en nachtritme. De aanwezigheid van kunstlicht, zoals laptops, telefoons en tv's kan dit proces verstoren. Het gevolg hiervan is dat je moeilijk in slaap komt. En dat wil je niet. Om je lichaam dan wat ondersteuning te geven kun je extra melatonine bijnemen.

Shiepz melatonine bij jetlegs

Slaap is dus belangrijk voor je. Wanneer je een jetleg hebt voel je je erg moe. Dit komt omdat je door verschillende tijdzones heen reist. Je lichaam raakt hiervan in de war. Shiepz melatonine wordt gebruikt voor kortdurende behandeling van jetlag bij volwassenen. Het is voor een ieder verschillend hoe je lichaam reageert op melatonine. Begin daarom eerst met Shiepz Melatonine 3 mg. Elke tablet bevat 3mg melatonine. In de verpakking zitten maar liefst 30 tabletjes. De aanbevolen dosering is één tablet per dag gedurende maximaal vier dagen. Sluit deze dosis niet helemaal aan op jouw lichaam? Probeer dan Shiepz Melatonine 5 mg. Elk tabletje bevat 5 mg aan melatonine. De eerste dosis moet worden ingenomen bij aankomst op de plaats van bestemming op je gebruikelijke bedtijd (lokale tijd). De dosis op de dagen erna moet ook op je gebruikelijke bedtijd worden ingenomen. Het is belangrijk dat melatonine op het juiste moment wordt ingenomen. De 5 mg variant heeft ook een aanbevolen dosering van één tablet per dag gedurende maximaal vier dagen. Let op: beide producten zijn geneesmiddelen. Lees daarom voor gebruik altijd de bijsluiter.

Shiepz online kopen bij KoopjesDrogisterij.nl

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor Shiepz producten. Kijk eens rustig rond bij dit populaire merk van KoopjesDrogisterij. De producten van Shiepz bestel je gemakkelijk en snel bij Koopjesdrogisterij.nl. En, vanaf 75 euro heb je al gratis verzending. Binnen 3 dagen heb je je pakket in huis. Snel bezorgd!