Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Speick

Het merk Speick is opgericht in 1928. Het begon met een passie voor een zeer bijzondere, medicinale plant die hoog in de Alpen groeit: de Speickplant. Vandaag de dag staat Speick Natuurcosmetica voor zachte, natuurlijke en effectieve huidverzorging. Het is wereldwijd uniek, want alle producten van Speick bevatten de eigenschappen van de Speickplant. Bij de ontwikkeling en de selectie van grondstoffen en verpakkingen staan het milieu en het sociale aspect een belangrijke rol. Speick streeft ernaar zoveel mogelijk met regionale partners te werken, om zo lange transporten te vermijden en de lokale economie te bevorderen.Meer lezen…

Speick Deodorant

De deodoranten van Speick zijn er in spray, stick en roller. Heb je een gevoelige huid? Ga dan voor de Thermal Sensitiv Deodorant. Voor de actieve mannen is er de Men Active Deodoranten voor de iets minder actievelingen, de Men Deodorant. Met de Original Deodorantzit je altijd goed. En ga je liever voor één zonder parfum en alcohol? Dan is er de Pure Deodorant.

Speick Reiniging

Speick heeft vele producten voor het reinigen van je lichaam. De Welness bars zijn geweldig in gebruik en zijn er in heerlijke geuren, zoals Lavendel of Wild Rose. Voor de gevoelige huid is er de Arztseife; een milde en huidvriendelijke zeep met pure bijenwas voor de sterk belaste huid. Het assortiment aan lichaamsreiniging van Speick is groot genoeg om jouw favoriete product en geur te vinden.

Speick haar- en lichaamsverzorging

Ook voor onder de douche heeft Speick heerlijke producten voor de beste verzorging voor je huid en haar. Zoals de Shampoo Glans & Volume en Shampoo Balans & Verfrissend. Heb je liever een shampoobar? Ook die heeft Speick in haar assortiment! Bijvoorbeeld de Glans & Volume Bar. Verzorgende douchegels en bodylotions kunnen uiteraard ook niet ontbreken. Ook aan lichaamsontharing is gedacht, want voor de man is er scheerschuim, maar ook scheerzeep en scheercrème.

Speick online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Speick. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Speick of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.