Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Testa, plantaardige omega's voor een betere wereld

Omega-3 is goed voor je, het doet namelijk waardevolle dingen voor je hoofd, je hersenen en je hart. Normaal wordt omega 3 gewonnen uit vis… maar daar zit een ''luchtje'' aan. Want om omega 3 uit vis te krijgen, moet er natuurlijk ook vis worden gevangen!

Visvrije omega's

Overbevissing bedreigt onze oceanen. Door het afvissen van de voedselketen raakt het hele ecosysteem uit balans. Met alle desastreuze gevolgen van dien voor mens en planeet. Op dit moment wordt al zo'n 25% van de wereldwijde visvangst gebruikt om essentiële omega-3 vetzuren uit te winnen, onder andere voor voedingssupplementen. Dat moet anders. En gelukkig kan dat ook heel makkelijk.

Testa biedt daarom omega 3 aan dat niet afkomstig is van vissen. Waar het wel vandaan komt? Nou, vissen maken namelijk zelf geen omega-3 aan, maar halen die uit algen. En dat is precies wat Testa doet: hoogwaardige omega-3 verkrijgen uit kweekalgen zonder dat er een vette vis aan te pas komt. De oplossing voor iedereen die begrijpt dat vegan omega 3 uit algen de toekomst heeft!

Testa omega 3 producten bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Wil je Testa bestellen? Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Wij hebben alle Testa producten in ons assortiment. Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Testa of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.