Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Verzorgende oliën van Van Der Pluym

Wanneer je last hebt van zweetvoeten, stijve spieren, kalknagels, littekens et cetera dan is Van Der Pluym de oplossing. Van Der Pluym biedt verschillende verzorgende oliën aan. De verschillende oliën van Van Der Pluym zijn op basis van etherische oliën. Etherische olie is olie dat gewonnen is uit planten, in plaats van reguliere oliën dat meestal van aardolie komt. Zo weet je dat wanneer je Van Der Pluym gebruikt, je 100% natuurlijke olie van planten op je huid smeert.

Met Van Der Pluym zijn de oplossingen ruim!

Met oliën voor 14 verschillende doeleinden kan je vrijwel altijd terecht bij Van Der Pluym. Enkele van deze producten zijn:

  • Gewrichtsolie
  • Kalknagelolie
  • Spierolie
  • Littekenolie

Mocht je je gewrichten soepel willen houden maar zonder het slikken van tabletten, capsules of pullen kan je Gewrichtsolie gebruiken van Van Der Pluym. Met Van Der Pluym Gewrichtsolie smeer je op de gewenste plek de olie in. Het product is ook gericht op het behoud van gezond kraakbeen, en daarnaast ook toe te passen voor het soepel houden van je spieren!

In de lente en zomer wil je natuurlijk je tenen niet verstoppen, maar soms kan het hebben van kalknagels dit verhinderen. Met Van Der Pluym Kalknagelolie sta je aan de grond genageld over hoe effectief en snel kalknagelolie van Van Der Pluym werkt. De kalknagelolie is huidvriendelijk en antiseptisch, dus geschikt voor langdurig gebruik en voor preventie van besmetting op gezonde nagels.

Spierolie van Van Der Pluym kan breed worden ingezet met een snelle werking als resultaat. De spierolie wordt toegepast voor het soepel houden van uw gevoelige, vastzittende en stijve spieren. De olie bevat plantaardige ingrediënten zoals amandel, eucalyptus, lavendel en pepermunt.

Van Der Pluym Littekenolie is een natuurlijke massage olie voor littekens op lichaam en gezicht. Met de littekenolie van een litteken naar een "vaag" teken. Met haar zeer diepe werking ondersteunt deze olie het herstellende vermogen van de huid.

Van Der Pluym producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Wil je Van Der Pluym bestellen? Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Wij verkopen namelijk 20 Van Der Pluym artikelen. Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Van Der Pluym of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.