Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
2 artikelen van merk: Formule W
Sorteer op:

Formule W

Formule W is dé marktleider als het gaat om wratbehandelingen. Het is al jarenlang een sterk en betrouwbaar merk. Wratten kunnen veel hinder veroorzaken, bijvoorbeeld pijn tijdens het lopen. Daarnaast ziet het er niet zo mooi en lekker uit. Wil je wratten of likdoorns behandelen? Kies dan voor Formule W. Meer lezen…

Formule W Wrattentinctuur 6ml (6ml)

Wrattentinctuur 6ml € 7,49
Meer over dit product

Formule W Wrattenpen TCA-Active Gel (1.5ml)

Wrattenpen TCA-Active Gel 25% Korting

€ 9,99
€ 7,49
Meer over dit product

Formule W Wrattenpen

De wrattenpen is een medisch hulpmiddel en kan je gebruiken bij gewone wratten op handen en voeten. De penapplicator bevat een sterk geconcentreerde gel waarin trichloorazijnzuur zit. Dit weekt de opperhuid pijnloos van de huid af. Daarnaast stimuleert het de vernieuwing van nieuwe huidcellen, waardoor de huid zal vervellen. De wrat gaat krimpen en je kan weer zorgeloos je voeten showen.

Formule W Wrattentinctuur

De wrattentinctuur kan naast wratten ook gebruikt worden bij likdoorns op handen of voeten. In dit product zit de werkzame stof salicylzuur. Deze stof weekt de hoornlaag van de huid en stimuleert eveneens de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierdoor zal de likdoorn of wrat van de huid verdwijnen. Na één behandeling kan je hand of voet al wrat- of likdoornvrij worden.

Formule W online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Formule W. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Formule W of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder