Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
8 artikelen van merk: Mentho 10
Sorteer op:

Mentho 10 – verlicht bij huidirritaties

Mentho 10 Mentholgel (75ml)

Mentholgel € 8,22
€ 5,08
Meer over dit product

Mentho 10 Talkpoeder (75g)

Talkpoeder 15% Korting

€ 2,84
€ 2,41
Meer over dit product

Mentho 10 Mentholpoeder 0.4% (75g)

Mentholpoeder 0.4% 15% Korting

€ 3,28
€ 2,79
Meer over dit product

Mentho 10 Mentholcreme (75ml)

Mentholcreme € 8,22
€ 5,12
Meer over dit product

Mentho 10 Mentholpoeder 2% (75g)

Mentholpoeder 2% 15% Korting

€ 5,96
€ 5,07
Meer over dit product

Mentho 10 Kinderpoeder (75g)

Kinderpoeder 15% Korting

€ 3,28
€ 2,79
Meer over dit product

Mentho 10 Kalmerende spray aloe vera (50ml)

Kalmerende spray aloe vera 20% Korting

€ 7,86
€ 6,29
Meer over dit product

Mentho 10 Mentholgel (30ml)

Mentholgel € 5,30
€ 4,50
Meer over dit product

Wat is Mentho 10?

Mentho10 is geschikt voor dagelijks gebruik en wordt toegepast bij diverse huidklachten. Mentho10 geeft snel en effectief verlichting bij huidirritatie, jeuk, insectenbeten/haren (zoals de processierups haren) en bij een branderige huid. Alle Mentho10 producten zijn huidneutraal en vrij van parfum.

Hoe werkt Mentho 10?

Het werkzame hoofdbestanddeel in Mentho10 is (levo)menthol. Linksdraaiend menthol oftewel levomenthol wordt normaal gesproken gewoon menthol genoemd. Menthol is een natuurlijk extract van de “Mentha Arvinses” plant. Menthol wordt al decennia zonder bijwerkingen gebruikt in medicijnen, cosmetica en in bijvoorbeeld keelpastilles. De verkoelende en jeukstillende werking van menthol is overduidelijk bewezen en terug te vinden in de medische literatuur. Jeuk kan zeer irritant zijn, het dwingt tot krabben en wrijven. Menthol verwijdt de bloedvaten en heeft hierdoor een verkoelend en licht verdovend effect op de huid. Hierdoor wordt de jeuk minder. Het effect van menthol op de huid treedt meteen in. Het gebruik van producten waar menthol in zit is door de jaren heen veilig en effectief gebleken.

Menthol poeder

Poeder? Ja, poeder kan heel erg helpen om de geïrriteerde huid te kalmeren. Je kunt de menthol poeder gebruiken bij zweetvoeten, koude voeten en bij een geïrriteerde huid. Het werkt namelijk vocht absorberend en verkoelend. Heb je last van netelroos? Dan is de Mentho 10 mentholpoeder zeer geschikt! De poeder is huidneutraal en bevat geen parfum.

Menthol gel

Ben je niet zo van de poeder? Dan is de Mentho 10 Menthol gel misschien wat voor jou! De gel werkt snel bij een branderige en jeukende huid na insectenbeten, eikenprocessierups, brandnetels en/of kwallenbeten. Het brengt de huid tot rust en de gel bevat geen parfum.

Menthol crème

Last, but not least hebben we nog de Mentho 10 Menthol crème. Deze crème verkoelt een droge en geïrriteerde huid. Het voorkomt huidbeschadiging bij overmatig krabben en brengt de huid weer tot rust. Verrijkt met vitamine E.

Mentho10 Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Mentho10 zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Mentho10 producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder