Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Mentho 10

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Type
Huidtype
7 artikelen

Mentho 10 – verlicht bij huidirritaties

Wat is Mentho 10?

Mentho10 is geschikt voor dagelijks gebruik en wordt toegepast bij diverse huidklachten. Mentho10 geeft snel en effectief verlichting bij huidirritatie, jeuk, insectenbeten/haren (zoals de processierups haren) en bij een branderige huid. Alle Mentho10 producten zijn huidneutraal en vrij van parfum.

Hoe werkt Mentho 10?

Het werkzame hoofdbestanddeel in Mentho10 is (levo)menthol. Linksdraaiend menthol oftewel levomenthol wordt normaal gesproken gewoon menthol genoemd. Menthol is een natuurlijk extract van de “Mentha Arvinses” plant. Menthol wordt al decennia zonder bijwerkingen gebruikt in medicijnen, cosmetica en in bijvoorbeeld keelpastilles. De verkoelende en jeukstillende werking van menthol is overduidelijk bewezen en terug te vinden in de medische literatuur. Jeuk kan zeer irritant zijn, het dwingt tot krabben en wrijven. Menthol verwijdt de bloedvaten en heeft hierdoor een verkoelend en licht verdovend effect op de huid. Hierdoor wordt de jeuk minder. Het effect van menthol op de huid treedt meteen in. Het gebruik van producten waar menthol in zit is door de jaren heen veilig en effectief gebleken.

Menthol poeder

Poeder? Ja, poeder kan heel erg helpen om de geïrriteerde huid te kalmeren. Je kunt de menthol poeder gebruiken bij zweetvoeten, koude voeten en bij een geïrriteerde huid. Het werkt namelijk vocht absorberend en verkoelend. Heb je last van netelroos? Dan is de Mentho 10 mentholpoeder zeer geschikt! De poeder is huidneutraal en bevat geen parfum.

Menthol gel

Ben je niet zo van de poeder? Dan is de Mentho 10 Menthol gel misschien wat voor jou! De gel werkt snel bij een branderige en jeukende huid na insectenbeten, eikenprocessierups, brandnetels en/of kwallenbeten. Het brengt de huid tot rust en de gel bevat geen parfum.

Menthol crème

Last, but not least hebben we nog de Mentho 10 Menthol crème. Deze crème verkoelt een droge en geïrriteerde huid. Het voorkomt huidbeschadiging bij overmatig krabben en brengt de huid weer tot rust. Verrijkt met vitamine E.

Mentho10 Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Mentho10 zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Mentho10 producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!