Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
6 artikelen van merk: Perskindol
Sorteer op:

Perskindol

Een samenwerking tussen een succesvolle tennisser en zakenman heeft geleid tot de formule van het eerste product van Perskindol. Het merk is afkomstig uit Zwitserland en is al zo’n 30 jaar geleden ontwikkeld. De producten van Perskindol behandelen pijn lokaal en effectief, zijn vrij van chemische ingrediënten en absorberen snel. Meer lezen…

Perskindol Active Gel (200ML)

Active Gel 25% Korting

€ 19,99
€ 14,95
Meer over dit product

Perskindol Active spray (150ml)

Active spray 25% Korting

€ 13,99
€ 10,46
Meer over dit product

Perskindol Thermo Hot Gel (100ml)

Thermo Hot Gel 25% Korting

€ 13,99
€ 10,46
Meer over dit product

Perskindol Active Fluid (250ML)

Active Fluid 25% Korting

€ 19,99
€ 14,95
Meer over dit product

Perskindol Cool Gel (100ML)

Cool Gel 25% Korting

€ 12,99
€ 9,72
Meer over dit product

Perskindol Active Gel (100ML)

Active Gel 25% Korting

€ 13,99
€ 10,46
Meer over dit product

Perskindol Active

Na een succesvolle sportsessie kan je wel wat spierpijn verwachten en dit is niet altijd fijn. De producten uit de Perskindol Active-lijn werken onmiddellijk koelend, hebben ontstekingsremmende en pijnstillende effecten en bevorderen de genezing. Ze bevatten essentiële oliën en zijn geschikt voor kort- én langdurig gebruik. De gel is voor kleine tot middelgrote, pijnlijke delen van het lichaam. Voor grote, pijnlijke delen en ideaal voor tijdens massages, is de fluid zeer geschikt. Bij een gerichte, pijnlijke plek kan de spray goed helpen. 

Perskindol Hot

De thermo Hot Gel van Perskindol is een medisch hulpmiddel dat na het inwrijven een verkoelend en vervolgens een intensief, verwarmend effect geeft. Dit stimuleert de bloedsomloop, ontspant de spieren, verlicht de pijn en bevordert het genezingsproces. De gel is vooral zeer geschikt voor de rug, nek en schouders. Bovendien kan het ook gebruikt worden bij het opwarmen van de spieren voorafgaand aan sportactiviteiten. 

Perskindol Hot

Na een sportblessure is het ontzettend belangrijk om goed te koelen. De Perskindol Cool Gel is uitwendig te gebruiken bij belaste en gevoelige spieren. De gel is verzachtend en ondersteunt een snel herstel bij sportblessures. Het bevat levomenthol, wat verkregen wordt uit pepermuntolie. Dit verkoelt de huid en vervolgens wordt het volledig opgenomen, waardoor het niet vet is en geen vlekken achterlaat. 

Perskindol online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Perskindol. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Perskindol of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder