Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
8 artikelen van merk: Perskindol
Sorteer op:

Perskindol spierweefselherstel

Perskindol Cool Gel (100ml)

Cool gel 22% Korting

€ 12,99
€ 10,13
Meer over dit product

Perskindol Active Spray (150ml)

Active spray 22% Korting

€ 13,99
€ 10,91
Meer over dit product

Perskindol Active Gel (100ml)

Active gel 22% Korting

€ 13,99
€ 10,91
Meer over dit product

Perskindol Cool Spray (250ml)

Cool spray 22% Korting

€ 13,99
€ 10,91
Meer over dit product

Perskindol Active Fluid (250ml)

Active fluid 22% Korting

€ 19,99
€ 15,59
Meer over dit product

Perskindol Active Gel (200ml)

Active gel 22% Korting

€ 19,99
€ 15,59
Meer over dit product

Perskindol Active Roll On (75ml)

Active roll on 22% Korting

€ 13,99
€ 10,91
Meer over dit product

Perskindol Thermo Hot Gel (100ml)

Thermo hot gel 22% Korting

€ 13,99
€ 10,91
Meer over dit product

Perskindol is een Zwitsers merk, dat een serie gezondheidsproducten heeft voor mensen die last hebben van spierpijn. Sporters, wandelaars en recreanten maken graag gebruik van de producten van Perskindol die de doorbloeding van de spieren bevorderen, helpen bij het herstel van spierweefsel na inspanning en een verkoelend en verzachtend effect op vermoeide en zwaarbelaste spieren hebben. De gels, sprays en vloeistoffen dringen bij insmeren of massage diep in de huid en hebben een snelle werking. Er blijft geen vet op de huid achter, zodat de huid zijn ademende werking behoudt. Alle producten van Perskindol bevatten etherische oliën uit citroen, sinaasappel, bergamot of lavendel. Dit geeft een aangename en verfrissende geur. Het assortiment van Perskindol bestaat uit drie categorieën: Perskindol Cool, Active en Relax. Perskindol Cool gel heeft een verkoelend effect op de huidtemperatuur en ondersteunt het spierweefselherstel bij gevoelige, stijve en overbelaste spieren. Perskindol Active spray bevordert de doorbloeding voor, tijdens en na de lichamelijke inspanning en stimuleert ook het herstel van spierweefsel. Perskindol Relax soft oil wordt veelvuldig gebruikt bij massages van de gevoelige, droge huid. De hydraterende oliën werken ontspannend en hebben een weldadige geur. Je vindt al deze producten van Perskindol bij Koopjesdrogisterij.

Koopjesdrogisterij levert snel en voordelig Perskindol producten

De producten van Perskindol zijn snel een voordelig online te verkrijgen bij Koopjesdrogisterij. Bestellen is eenvoudig via de website, je rekent af in een beveiligde betaalomgeving. Je bestelling bij Koopjesdrogisterij wordt vervolgens zo snel mogelijk bezorgd op het door jou opgegeven bezorgadres.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder