Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Perskindol

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Serie
5 artikelen

Perskindol

Een samenwerking tussen een succesvolle tennisser en zakenman heeft geleid tot de formule van het eerste product van Perskindol. Het merk is afkomstig uit Zwitserland en is al zo'n 30 jaar geleden ontwikkeld. De producten van Perskindol behandelen pijn lokaal en effectief, zijn vrij van chemische ingrediënten en absorberen snel.

Na een succesvolle sportsessie kan je wel wat spierpijn verwachten en dit is niet altijd fijn. De producten uit de Perskindol Active-lijn werken onmiddellijk koelend, hebben ontstekingsremmende en pijnstillende effecten en bevorderen de genezing. Ze bevatten essentiële oliën en zijn geschikt voor kort- én langdurig gebruik. De gel is voor kleine tot middelgrote, pijnlijke delen van het lichaam. Voor grote, pijnlijke delen en ideaal voor tijdens massages, is de fluid zeer geschikt. Bij een gerichte, pijnlijke plek kan de spray goed helpen.

Perskindol Hot

De thermo Hot Gel van Perskindol is een medisch hulpmiddel dat na het inwrijven een verkoelend en vervolgens een intensief, verwarmend effect geeft. Dit stimuleert de bloedsomloop, ontspant de spieren, verlicht de pijn en bevordert het genezingsproces. De gel is vooral zeer geschikt voor de rug, nek en schouders. Bovendien kan het ook gebruikt worden bij het opwarmen van de spieren voorafgaand aan sportactiviteiten.

Perskindol Hot

Na een sportblessure is het ontzettend belangrijk om goed te koelen. De Perskindol Cool Gel is uitwendig te gebruiken bij belaste en gevoelige spieren. De gel is verzachtend en ondersteunt een snel herstel bij sportblessures. Het bevat levomenthol, wat verkregen wordt uit pepermuntolie. Dit verkoelt de huid en vervolgens wordt het volledig opgenomen, waardoor het niet vet is en geen vlekken achterlaat.

Perskindol online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Perskindol. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Perskindol of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.