Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
7 artikelen van merk: Rennie
Sorteer op:

Rennie

Rennie heeft al ruim 85 jaar ervaring op het gebied van maagklachten. Heb je last van brandend maagzuur, zure oprispingen, een opgeblazen gevoel of winderigheid? Geen paniek Rennie heeft een ruim assortiment aan producten met een prettige smaak en is ervoor om snel verlichting te geven Meer lezen…

Rennie Pepermunt (96kt)

Pepermunt € 7,96
Meer over dit product

Rennie Suikervrij (72tb)

Suikervrij € 6,87
Meer over dit product

Rennie Deflatine (36tb)

Deflatine € 7,40
Meer over dit product

Rennie Anijs (24tb)

Anijs € 3,11
Meer over dit product

Rennie Sinaasappel (36tb)

Sinaasappel € 3,88
Meer over dit product

Rennie Deflatine (18tb)

Deflatine € 4,12
Meer over dit product

Rennie Kauwtablet Suikervrij (120kt)

Kauwtablet Suikervrij € 9,31
Meer over dit product

 

Last van maagklachten? Rennie helpt je!

Vaak is het niet helemaal duidelijk waar maagklachten vandaan komen. Eén ding is zeker, het is erg vervelend. Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op maagklachten, zoals brandend maagzuur:

  • Te veel, te vet en te gekruid eten
  • Roken
  • Overmatige consumptie van cafeïne
  • Het overmatig drinken van alcohol
  • Het slikken van bepaalde medicijnen
  • Daarnaast kan er natuurlijk ook een medische reden zijn die maagklachten veroorzaken

Rennie kauwtabletten

De Rennie kauwtabletten zijn speciaal ontwikkeld voor brandend maagzuur. Ook bij het plotseling optreden van deze klacht werken de kauwtabletten erg snel. Maagzuur wordt door de kauwtabletten omgezet in water en andere lichaamseigen stoffen. Je hebt de Rennie kauwtabletten in verschillende smaken: pepermunt, anijs en sinaasappel. Daarnaast is er ook een suikervrije variant.

Rennie Deflatine

Rennie Deflatine bevat de stof simethicon. Dit zorgt ervoor dat Rennie Deflatine overmatige gasvorming in maag en darmen tegengaat. De stof zorgt ervoor dat de kleine gasballetjes, die zorgen voor dat opgeblazen gevoel, uit elkaar vallen. Hierdoor verdwijnt de winderigheid en het opgeblazen gevoel. Daarnaast heeft Rennie Deflatine ook nog de werking van de normale Rennie en gaat het brandend maagzuur tegen.

Rennie online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Rennie online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Rennie aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder