Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
12 artikelen van merk: Sea-Line
Sorteer op:

Sea Line

Sea Line heeft een huidverzorgingslijn genaamd Sea Line Dead Sea Treatment. Het is de énige 100% gecertificeerde, natuurzuivere huidverzorgingslijn op basis van Dode Zeezout. De lijn is samengesteld met de mineralen en de modder van de Dode Zee, gecombineerd met essentiële, plantaardige oliën en specifieke kruidenextracten van zoveel mogelijk biologische teelt. Dit maakt de lijn zo succesvol. De producten bevatten geen microplastic, paraffine, synthetische stoffen en GGO’s. Daarnaast is alles gecertificeerd door de meest gerespecteerde, certificerende instanties in de biologische en natuurlijke cosmetica sector. Lees meer...

Sea-Line Mineral body butter (225ml)

Mineral body butter 25% Korting

€ 21,95
€ 16,44
Meer over dit product

Sea-Line Mineral face wash (200ml)

Mineral face wash 25% Korting

€ 16,95
€ 12,70
Meer over dit product

Sea-Line Mineral day & night cream (75ml)

Mineral day & night cream 25% Korting

€ 19,95
€ 14,94
Meer over dit product

Sea-Line Mineral face & body treatment (200ml)

Mineral face & body treatment 25% Korting

€ 19,95
€ 14,94
Meer over dit product

Sea-Line Dode zeezout (1000g)

Dode zeezout 25% Korting

€ 6,95
€ 5,21
Meer over dit product

Sea-Line Acno day & night cream (75ml)

Acno day & night cream 25% Korting

€ 16,95
€ 12,70
Meer over dit product

Sea-Line Anti dandruff shampoo (200ml)

Anti dandruff shampoo 25% Korting

€ 14,95
€ 11,20
Meer over dit product

Sea-Line Acno repair (35ml)

Acno repair 25% Korting

€ 14,95
€ 11,20
Meer over dit product

Sea-Line Mineral body wash (200ml)

Mineral body wash 25% Korting

€ 16,95
€ 12,70
Meer over dit product

Sea-Line Repair oil (30ml)

Repair oil 25% Korting

€ 18,95
€ 14,19
Meer over dit product

Sea-Line Black mud facial mask & body pack (225ml)

Black mud facial mask & body pack 25% Korting

€ 26,95
€ 20,19
Meer over dit product

Sea-Line Mineral body butter (50ml)

Mineral body butter 25% Korting

€ 8,95
€ 6,70
Meer over dit product

Over Sea Line

Sea Line biedt de beste verzorging voor jouw huid. De producten die Sea Line hiervoor ontwikkelt, bevatten namelijk de mineralen en modder van de Dode Zee. De concentratie zout in deze zee is maar liefst 33 procent. Hierdoor zijn er ook mineralen in grote getalen aanwezig. Het Dode Zeewater staat bekend om zijn helende krachten. Het is een bewuste keuze om enkel kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke en actief werkzame ingrediënten te gebruiken.

Sea Line Acno

Sea Line heeft de lijn Sea Line Acno ontwikkeld met producten die op krachtige wijze helpen bij het behandelen van puistjes en mee-eters en tegelijktijdig het herstellend vermogen van de huid ondersteunen. De Sea Line Acno Day and Night Cream voedt, verzacht en kalmeert. Het bevat plantaardig linolzuur wat helpt om de talgproductie in balans te brengen. Samen met de Sea Line Acno Repair bereik je het beste resultaat. Dit herstelcomplex laat puistjes volledig verdwijnen van de huid en zorgt ervoor dat de huid er weer gezond en gaaf uitziet. De zuiverende en herstellende kruiden brengen de talgproductie en het vochtgehalte op peil.

Sea Line Therapy

Sea Line heeft een aantal therapeutische producten ontwikkeld met actief werkzame, natuurlijke ingrediënten speciaal voor huidtypen die extra ondersteuning kunnen gebruiken, zoals een jeukerige, rode of geprikkelde huid. De Sea Line Black Mud is een diepreinigende, voedende en ontspannende lichaamspakking en gezichtsmasker met mineraalrijke Dode Zee modder. Daarnaast bevat het biologische Macadamia olie, kruidenextracten en etherische oliën. Het zuivert de schrale huid. Voor een (extreem) droge en geprikkelde huid, bijvoorbeeld door psoriasis of eczeem, biedt de Sea Line Repair Oil een oplossing. De olie herstelt en verzacht de huid en zorgt ervoor dat jeuk wordt verminderd.

Sea Line online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment met artikelen van Sea Line. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Sea Line of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder