Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
3 artikelen van merk: Silidyn
Sorteer op:

Silidyn Voordeelpakket duoverpakking (2x30ml)

Voordeelpakket duoverpakking 27% Korting

€ 32,95
€ 24,05
Meer over dit product

Silidyn Ortho Silicium (30ml)

Ortho Silicium € 17,90
€ 12,87
Meer over dit product

Silidyn Spier-gewrichtsgel (140ml)

Spier-gewrichtsgel € 20,30
€ 14,60
Meer over dit product

Silidyn

Silidyn is ontwikkeld voor de uiterlijke en innerlijke schoonheid. Het geeft een aanvulling op je dagelijkse voeding dankzij silicium. Er zitten andere essentiële bestanddelen in zoals Borium, Mangaan, MSM en OPC. Deze producten zijn bijvoorbeeld goed voor de nagels, het behoud van sterke botten en is goed voor de aanmaak van kraakbeen in de gewichten. Bovendien draagt het bij aan het behoud van een mooie volle bos gezond haar.

Vedax Silidyn

Silidyn producten bestellen bij Koopjesdrogisterij

Je vindt in ons ruime assortiment verschillende producten van dit gerenommeerde merk Silidyn. Je kunt bij ons bijvoorbeeld Silidyn energy bestellen voor een sympathieke prijs. Dit product zorgt ervoor dat je genoeg energie hebt om tijdens bijvoorbeeld sporten beter te presteren, maar ook tijdens de dagelijkse werkzaamheden geeft dit net even iets meer. Kijk eens rond tussen de verschillende producten van Silidyn en laat je overtuigen door krachtige werking en lage prijzen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder