Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
2 artikelen van merk: Smartkids
Sorteer op:

Smartkids

SmartKids billendoekjes zijn geschikt voor de gevoelige babyhuid. Ze zijn gemaakt van natuurlijk materiaal en zijn duurzaam. Je hebt er megaveel van nodig en dus is duurzaam wel een goede keuze!

Smartkids Vochtige baby doekjes eco (60st)

Vochtige baby doekjes eco 15% Korting

€ 2,99
€ 2,54
Meer over dit product

Smartkids billendoekjes

Voor iedere baby is weer een ander soort billendoekjes geschikt en jij wilt natuurlijk het beste voor jouw baby. Dat begrijpt Smartkids ook! De billendoekjes van Smartkids zijn geschikt voor elke babyhuid. Het is een ecologisch verantwoord merk dat valt onder Grace is Green en dat gespecialiseerd is in billendoekjes voor baby's. Bij Smartkids staan duurzaamheid en comfort bovenaan. Het zijn ecologische billendoekjes gemaakt van organisch geteelde bamboe.

Duurzame billendoekjes

Het product verkrijgbaar bij Koopjesdrogisterij zijn vochtige doekjes die geschikt zijn voor het schoonmaken van billen, handen of gezicht van een baby. De doekjes zijn gemaakt van natuurlijke producten en de productie voldoet aan hoge ecologische standaarden. Het materiaal is biologisch afbreekbaar en draagt bij aan duurzaamheid. De stoffen zijn vriendelijke voor een babyhuid, omdat deze nog kwetsbaar en gevoelig is wordt hier rekening mee gehouden.

Voordelen van de Smartkids billendoekjes

De billendoekjes van Smartkids zijn de verantwoorde keuze voor jouw baby. De babydoekjes bieden comfort voor de gevoelige babyhuid. Ze bevatten geen parfums, schadelijke stoffen of parabenen. De doekjes zijn natuurlijk afbreekbaar viscose uit houtpulp, vegan, milieuvriendelijk en zijn anti-allergeen. De doekjes zijn dus niet alleen goed voor jouw baby, maar ook nog eens voor het milieu.

Smartkids online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De doekjes zijn te bestellen op KoopjesDrogisterij en worden snel bij je thuisbezorgd. De verzendkosten zijn gratis wanneer je voor meer dan 75 euro besteld. Vandaag besteld is binnen drie werkdagen in huis!

Smartkids Vochtige baby doekjes eco 12-pack (12x 60st)

Vochtige baby doekjes eco 12-pack 15% Korting

€ 35,88
€ 30,50
Meer over dit product

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder