Skip to content

Mijnnatuurwinkel

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
6 artikelen

MijnNatuurwinkel

Van noten tot zuidvruchten en natuurvoeding, MijnNatuurwinkel heeft het allemaal! Het assortiment is erg uitgebreid en hierdoor is er voor ieder wat wils. Alle producten van MijnNatuurwinkel zijn 100% natuurlijk, en dit is te proeven. Lekker én gezond, dat is wat centraal staat bij MijnNatuurwinkel. Bekijk snel het assortiment bij KoopjesDrogisterij en ontdek en lees meer over dit bijzondere merk.

Over MijnNatuurwinkel

MijnNatuurwinkel is in 2002 begonnen met de verkoop van noten, zuidvruchten en natuurvoeding. In de loop der jaren is het assortiment erg uitgebreid. Dit assortiment bestaat voornamelijk dus uit noten en gedroogde zuidvruchten, maar tegenwoordig ook uit andere producten, zoals supplementen, broodbeleg en voedingsproducten. Probeer eens één van de vele soorten pindakaas, of bak een lekkere koek met de koekkruiden. MijnNatuurwinkel heeft het allemaal!

MijnNatuurwinkel producten

Chips kennen we natuurlijk allemaal, maar ooit al eens kokoschips gegeten? MijnNatuurwinkel heeft het! Naast de Kokos Chips, is er ook nog Bananen Chips en Groente Chips. Of ga je liever voor wat gemengde noten of studentenhaver? Ook producten als amandelmeel, kaneelstokjes en laulierbladen zijn verkrijgbaar van MijnNatuurwinkel. Pannenkoeken van amandelmeel zijn erg lekker, hoor! In het assortiment zitten ook heerlijke kruiden, zoals de Viskruiden of Italiaanse Kruiden.

Kopje thee van MijnNatuurwinkel

Wie houdt er nou niet van een heerlijk kopje thee? MijnNatuurwinkel heeft vele soorten smaken thee. Al deze theesoorten zijn van 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt, wat je natuurlijk gewend bent van MijnNatuurwinkel. Ga bijvoorbeeld voor de Groene Thee Gunpower. Wist je dat groene thee een positief effect kan hebben bij afslanken en het op peil houden van je gewicht? Dat is nog eens handig! Brandnetels zijn natuurlijk vervelende planten, maar in thee heeft het vele voordelen. Brandnetelthee werkt namelijk vocht afdrijvend en kan dus enorm helpen wanneer je lichaam veel vocht vasthoudt. Welke soort thee is jouw favoriet? Kom erachter met MijnNatuurwinkel.

MijnNatuurwinkel online kopen bij KoopjesDrogisterij.nl

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van MijnNatuurwinkel. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over de producten van MijnNatuurwinkel of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.