Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Mollers

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
6 artikelen

Möllers Omega-3: de gouden druppel in de groene fles

Ben jij al bekend met Möllers? Möllers Omega-3 is rijk aan natuurlijke vitamine D. Één lepen bevat maar liefst 10 microgram vitamine D. Dit is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens de gezondheidsraad en het Voedingscentrum. Möllers heeft zelfs de Superior Taste Award gewonnen voor al hun smaken! Meer lezen…

Waarom Möllers?

Möllers Omega-3 is pure omega-3, compleet met natuurlijke vitamine A en D. Möllers is verkrijgbaar in drie smaken: Möllers Omega-3 Levertraan Citroen, Möllers Omega-3 Levertraan Tutti Frutti en Möllers Omega-3 Levertraan naturel. Levertraan wordt door een stoomproces geproduceerd, waardoor de olie van de hoogste kwaliteit verkregen wordt. De Omega-3 die Möllers gebruikt is afkomstig van de lever van wilde kabeljauw. Dit wordt duurzaam gevangen in Noorwegen. Wat handig is, is dat Möllers Omega-3 vloeibaar is. De olie is hierdoor makkelijk te doseren en met een lepel in te nemen. Slechts één lepel per dag is voldoende. Dit is extra handig voor de mensen die niet zo dol zijn op capsules. Möllers Omega-3 olie is puur natuur, enkel de vitamine E en natuurlijke aroma's zijn toegevoegd. Nog niet overtuigd? Möllers maakt geen gebruik van suikers, zoetstoffen, gelatine en conserveringsmiddelen.

Waarom Vitamine D?

Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem. Het versterkt je afweersysteem en vitamine D remt de ontstekingsreactie die een infectie met zich meebrengt. Je ondersteunt je immuunsysteem dus extra met Möllers Omega-3.

Möllers Omega-3 Capsules

Liever geen vloeibare visolie? Dan heeft Möllers ook nog Omega-3 capsules. Superhandig om mee te nemen. Er zit zelfs een lichte vanillesmaak aan de capsules. De capsules zijn afkomstig van sardines en ansjovis uit de schone wateren van de Zuidelijke Stille Oceaan. Er zitten maar liefst 112 capsules in het potje. Dit is goed voor 56 dagelijkse porties. De capsules bevatten geen conserveringsmiddelen, suikers of zoetstoffen.

Levertraan met de beste smaak

Levertraan, misschien staat het sommigen nog bij. Vroeger werd dit gegeven met een lepeltje suiker erbij, omdat de smaak niet door iedereen lekker gevonden werd. Levertraan van Möllers is gewoon lekker! Kan dat?! Jazeker! Alle drie de smaken zijn bekroond met de Superior Taste Award. Ook in 2021 heeft Möllers Omega-3 deze Award weer mogen ontvangen. Probeer het nu zelf!

Möllers Omega-3 online kopen bij KoopjesDrogisterij.nl

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor Möllers producten. Kijk eens rustig rond bij dit populaire merk van KoopjesDrogisterij. De producten van Möllers bestel je gemakkelijk en snel bij Koopjesdrogisterij.nl. En, vanaf 75 euro heb je al gratis verzending. Binnen 3 dagen heb je je pakket in huis. Snel bezorgd.