Skip to content

Mycosan

Filteren
Prijs 1
Inhoud
4 artikelen

Mycosan kalknagels

Het merk Mycosan zorgt ervoor dat je voeten weer gaan stralen. De diverse producten van dit merk zijn toegespitst op het bestrijden van eelt en kalknagels. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je je voeten niet kan tonen wanneer je bijvoorbeeld wilt gaan zwemmen of op vakantie wilt gaan. Mycosan anti kalknagel gaat de strijd aan met kalk. Er zijn diverse producten te vinden van Mycosan bij de KoopjesDrogisterij zoals anti kalknagel XL.

Doeltreffend behandelen én voorkomen van kalknagel en voetschimmel

Mycosan is een held als het gaat om het voorkomen en behandelen van kalknagels en voetschimmel. Mycosan is geschikt voor diabetici en kinderen vanaf 4 jaar. Alle producten van Mycosan zijn medische hulpmiddelen. Mycosan Kalknagel is klinisch bewezen effectief tegen schimmeld die kalknagels veroorzaken. Mycosan voetschimmel doodt 99,9% van de schimmels die voetschimmel veroorzaken. Ja, Mycosan heeft dat goed uitgekiend! Dankzij de precisiekwastjes wordt Mycosan superprecies aangebracht. Zelfs op de moeilijk bereikbare plekken zoals onder de (loszittende) nagel en tussen de tenen (heel belangrijk!). De 'no touch' applicators zijn daarom erg hygiënisch en voorkomen verspreiding van de schimmels naar andere lichaamsdelen.

Alles voor schimmelvrije voetjes!

Of je nou een man of een vrouw bent: schone voeten vinden we allemaal belangrijk. En, het ís ook belangrijk! Wanneer je voetschimmel hebt, dan is dit besmettelijk. Dat is voor niemand fijn! Met de producten van Mycosan Kalknagel, Kalknagel XL en Mycosan Voetschimmel biedt Mycosan effectieve precisiebehandelingen van kalknagel en voetscnimmel. Maar, Mycosan gaat nog veel verder dan dat! Ze bieden ook de producten Mycosan Voet- en Schoenpoeder en Mycosan Protect Anti-Schimmel aan, de benodigde preventie tegen (her)besmetting van kalknagel of voetschimmel.

Mycosan online bestellen bij de KoopjesDrogisterij

Kijk eens op je gemak rond tussen de verschillende producten van Mycosan bij de KoopjesDrogisterij. Je hoeft ze maar in je winkelmandje te plaatsen en te bestellen. Je hebt je product van Mycosan snel in huis. Zo heb je binnen no-time je voeten en nagels weer netjes en mooi. Kijk eens rustig rond tussen de verschillende andere items die je bij KoopjesDrogisterij kunt bestellen.