Skip to content

Nailner

Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Opties
Serie
3411 artikelen

Effectief kalknagels behandelen met Nailner

Als je kalknagels hebt, hoeft dat niet te betekenen dat je je voeten moet verstoppen. De producten van Nailner bieden een oplossing tegen kalknagels. Ze behandelen de infectie door diep in de kalknagel te dringen en verbeteren tegelijkertijd het uiterlijk van de nagel. Zo krijg je mooiere nagels, ook tijdens de behandeling.

Producten van Nailner

Nailner heeft verschillende producten die kalknagels voorkomen of een oplossing er tegen bieden. Enkele van deze zijn:

  • Nailner Active Cover
  • Nailner 2 in 1
  • Nailner Nagellak

Nailner Active Cover behandelt en bedekt de kalknagel. Het is makkelijk aan te brengen met een bijgeleverde kwastje. Bij het opsmeren van Nailner Active Cover bedek je meteen ook de verkleuring, zodat je direct veel mooier ogende nagels hebt. De nagellak is ademend en makkelijk ervan af te pellen. Zo kan je makkelijk een nieuwe laag aanbrengen.

De Nailner 2 in 1 producten behandelen niet alleen de kalknagel maar verbeteren ook het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel. De ingredienten dringen de volledige nagel binnen. Hierdoor kan de oorzaak van de kalknagel bij de bron worden aangepakt. Met Nailner 2 in 1 is de resultaat al zichtbaar na 7 dagen. Nailer 2 in 1 komt in twee varianten, namelijk kwast en pen.

Met Nailner Nagellak hoef je niet te schamen voor kalknagels en ook niet te wachten tot de kalknagels zijn verholpen. De nagellak is ademend en maskeert beschadigde, droge en verkleurde nagels. Nailner Nagellak is prima te combineren met andere Nailner producten zoals Nailner Active Cover of Nailner 2 in 1. Zo loopt je altijd met een mooi gelakte nagels rond!

Nailner producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Wil je Nailner bestellen? Bij KoopjesDrogisterij.nl ben je op het juiste adres. Wij verkopen namelijk 13 Nailner producten. Wat je ook nodig hebt, bij KoopjesDrogisterij.nl vind je voor alles wel wat! Wanneer je vragen hebt over een product van Nailner of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.