Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Natterman Droge hoest & keelpijn (150ml)

150ml
Adviesprijs € 12.99 € 7.69
41% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Droge hoest & keelpijn

Last van droge hoest en keelpijn? Natterman Droge hoest en Keelpijn siroop is een medisch hulpmiddel gebaseerd op het actieve ingrediënt Polysac-Active™ voor de behandeling en preventie van droge hoest en verlichting van keelpijn. Polysac-Active™ creëert een beschermende filmlaag achter in de keel. Het verzachtende effect geeft snel een gevoel van verlichting van droge hoestsymptomen en keelpijn. De siroop beschermt de slijmvliezen van de mond en keelholte tegen verdere irritatie. Door de keel te verzachten wordt de frequentie en ernst van de hoest verminderd en de hoestcyclus onderbroken.

Natterman Droge hoest en Keelpijn 2in1 siroop met het actieve ingrediënt Polysac-ActiveTM voor de behandeling en preventie van droge hoest en verlichting van keelpijn. Polysac-ActiveTM, een op honing gebaseerd extract, creëert een beschermende filmlaag achter in de keel. Het verzachtende effect geeft snel een gevoel van verlichting van droge hoestsymptomen en keelpijn. De siroop beschermt de slijmvliezen tegen verdere irritatie. Door de keel te verzachten wordt de frequentie en ernst van de hoest verminderd en de hoestcyclus onderbroken.

De voordelen van Natterman :

  • Werkt direct
  • Verlicht droge en kriebelhoest
  • Verzacht de keelpijn
  • Vermindert de hoest en doorbreekt de hoestcyclus.

Gebruik:

Dosering: * Kinderen van 3-6 jaar: 2-4 keer per dag 5 ml * Kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen: 3-5 keer per dag 10 ml. Alleen voor oraal gebruik. Schudden voor gebruik. Niet geschikt voor diabetici.Niet gebruiken bij:* Bij overgevoeligheid van één van de bestanddelen * Bij een chronische hoest, chronische hoest, astma, emfyseem, chronische obstructieve longziekte (COPD) of wanneer er veel slijm wordt geproduceerd met de hoest * Wanneer aanhoudende en terugkerende hoest wordt veroorzaakt door maagklachten


Overige informatie over dit product

Merk
Natterman
SKU
229594
EAN
8713304954147
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95