Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Natterman

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Geschikt vanaf
14 artikelen

Natterman, expert in hoest

Last van droge hoest?

Ben je lekker aan het werk, begin je opeens een hoestaanval te krijgen. En hij wil niet meer weg. Je keel is lekker droog en zo ook je hoest. Natterman heeft verschillende producten specifiek voor een droge hoest. Natuurlijk kun je producten voor alle soorten hoest gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan Natterman Alle Hoest Liquid Sticks. Speciaal voor de droge hoest heeft Natterman Noscasan, een geweldige hoestsiroop. Ben je niet zo dol op een hoestdrank? Probeer dan de Natterman Noscasan in tabletvorm!

Last van vaste hoest?

Niets is zo onprettig als een hoest die voor eeuwig blijft hangen. Dagen lang kan je last hebben van een vastzittende hoest. Ook hier heeft Natterman om gedacht. Hiervoor is Natterman Hoestdrank extra sterk ontwikkeld. Dit maakt vastzittende slijm in je longen minder taai en het vergemakkelijkt het ophoesten van slijm. Deze hoestdrank hebben wij ook in een 250 ml formaat. Voor minder vastzittende hoest gebruik je Natterman Mucodyne Adult. Natuurlijk kun je altijd een pastille gebruiken, zoals de Natterman Hoestpastilles met tijm en sleutelbloem. Deze pastilles bevatten menthol en eucalyptusolie, verzachtend voor mond en keel.

Natterman Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Natterman zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Natterman producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!