Skip to content

Nutrivian

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Type
2 artikelen

Nutrivian

Kwalitatieve voedingssupplementen

De zuivere voedingssupplementen van Nutrivian passen bij een gezonde, vitale en energieke levensstijl. Bij de totstandkoming van de producten wordt de nadruk altijd gelegd op goede opnamevormen in de meest effectieve dosering. De voedingssupplementen bestaan uitsluitend uit ingrediënten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Deze ingrediënten worden geproduceerd in een volledig HACCP, ISO en GMP goedgekeurde omgeving.

Het ruime assortiment

De Nutrivian Curcuma Longa 500 Mg bevat 60 capsules die ieder 500 mg van een gepatenteerde vorm van curcuma longa extract, genaamd BCM-95® bevatten. Uniek aan Nutrivian Curcuma Longa 500 mg is dat het een veel hogere concentratie curcuminoïden bevat dan curcuma poeder dat als specerij verkrijgbaar is. Het voordeel van curcumine is het brede werkingsgebied. De Nutrivian Zink Methionine 22 Mg bevat per tablet 22 mg zink methionine. Deze vorm van zink wordt zeer goed opgenomen in het lichaam. Zink draagt bij aan een gezond zuur-base evenwicht en is goed voor het geheugen en de concentratie. Daarnaast draagt het bij aan een normaal testosterongehalte in het bloed en aan een normale vruchtbaarheid voor zowel man als vrouw. Ook sporters kunnen prima terecht bij Nutrivian. De Nutrivian 100% Whey Isolate Stevia Chocolade (2000g) bevat wei eiwit isolaat dat is gezoet met stevia extract. Dit is dan ook een heerlijk en eenvoudig te gebruiken supplement voor mensen met een verhoogde eiwitbehoefte.

Nutrivian online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De producten van Nutrivian kun je zeer eenvoudig bij ons bestellen voor een sympathieke prijs. Laat je overtuigen door de scherpe prijzen van de Nutrivian voedingssupplementen of een van de andere merken die aangeboden worden door KoopjesDrogisterij. Na het bestelproces ontvang je het product al snel in huis. En bestellingen vanaf 74,95 worden ook nog eens gratis verzonden! Waar wacht je nog op?!