Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Orthica Brain Support (60 c)

Adviesprijs € 44.95 € 40.28
10% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Brain Support

Aandacht voor je brein Heb je een drukke studie, baan of een druk (gezins)leven en kun je weleens ondersteuning gebruiken van je leerprestaties, concentratie en geheugen? Probeer dan Brain Support! Brain Support bevat foliumzuur, vitamine B12 en zink die goed zijn bij geestelijke inspanning, de concentratie, voor de leerprestaties en het geheugen. Foliumzuur kan je ook ondersteunen in een spannende situatie, zoals (bij het voorbereiden) voor een examen of presentatie. Zink houdt daarnaast de geest helder tijdens drukke werkzaamheden. Brain Support is geschikt voor veganisten en bevat onder andere actief foliumzuur (Metafolin®), actief vitamine B12, organisch gebonden zink en citicoline (Cognizin®).

  • Hulp voor je brein: vitamine B6, B12, foliumzuur en zink zijn goed bij geestelijke inspanning, de concentratie, voor leerprestaties en het geheugen
  • Met vitamine B6, B12, foliumzuur en zink in actieve vorm
  • Bevat 250 mg citicoline (Cognizin®)

Brain Support-supplement: help je brein

Er kunnen verschillende momenten zijn waarop je wat extra aandacht aan je brein wilt besteden. Bijvoorbeeld iets goeds voor je concentratie of hulp voor je geheugen. De basis is gezond en gevarieerd eten, met daarbij regelmatig sporten en bewegen. Kun je een extraatje gebruiken, dan kan een voedingssupplement met o.a. vitamine B12 als aanvulling op de voeding een optie zijn. Brain Support bevat vitamine B12, maar ook B6, foliumzuur en zink die goed zijn bij geestelijke inspanning, de concentratie, voor leerprestaties en het geheugen. Daarnaast bevat het citicoline, zeaxanthine en luteïne.

Bevat actieve B-vitaminen : De vitamine B6, B11 en B12 in Brain Support zijn aanwezig in hun actieve vorm. Zo kan je lichaam de vitaminen gelijk gebruiken na inname, en hoeven ze niet eerst omgezet te worden.

Met gepatenteerde ingrediënten : In Brain Support zit Cognizin®, een gepatenteerde vorm van citicoline. En het bevat zeaxanthine als OPTISHARP® en luteïne als ®FloraGLO.

Speciale wensen

Ingrediënten Twee Brain Support vegacapsules bevatten:

Vitaminen

Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 4 mg
Foliumzuur (calcium L-methylfolaat, Metafolin®) 300 mcg
Vitamine B12 (5’-deoxyadenosylcobalamine, methylcobalamine) 25 mcg
Mineralen
Zink (-citraat) 5 mg
Diversen
Citicoline (Cognizin®) 250 mg
Luteïne (FloraGLO®) 7 mg
Zeaxanthine (OPTISHARP®) 1,4 mg

Metafolin® is een geregistreerd handelsmerk van Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland. Cognizin® is een geregistreerd handelsmerk van Kyowa Hakko Bio Co., Ltd. ®FloraGLO is een geregistreerd handelsmerk van Kemin Industries, Inc. OPTISHARP® is een geregistreerd handelsmerk van DSM. Ingrediënten: citicoline, hydroxypropylmethylcellulose (capsule), luteïne concentraat, vulstof (microkristallijne cellulose), zeaxanthine concentraat, zinkcitraat, vitaminen. Bevat geen: gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De aanbevolen dosering is 2 vegacapsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Overige informatie over dit product

Merk
Orthica
SKU
949718
EAN
8714439593560

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95