Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Orthica Kalium 250 (60tb)

60tb
Adviesprijs € 17.95 € 16.08
10% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Kalium-250 Voor het behoud van een normale bloeddruk Inname van voldoende kalium is goed voor een normale spierwerking en voor behoud van een normale bloeddruk. Belangrijke bronnen van kalium zijn groenten, fruit, aardappelen, koffie, brood en noten. Goed te combineren met Cardio Support. Verpakking 60 tabletten

Inname van voldoende kalium is goed voor een normale spierwerking en voor behoud van een normale bloeddruk. Belangrijke bronnen van kalium zijn groenten, fruit, aardappelen, koffie, brood en noten. Goed te combineren met Cardio Support.

Gebruiksadvies : als onderhoud is de aanbevolen dosering 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering is 4 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Ingrediënten : Twee tabletten bevatten: % RI* kalium (-citraat,-gluconaat) 500 mg 25 Van het mineraal is de elementaire hoeveelheid vermeld *RI = Referentie Inname Ingrediënten: mineralen, maltodextrine, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), kleurstof (titaandioxide).

Bevat geen : gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaarvoorschriften : Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Geschikt voor vegetariërs : ja

Geschikt voor veganisten : ja

Gebruiken bij zwangerschap(wens)/Borstvoeding : ja


Overige informatie over dit product

Merk
Orthica
SKU
947256
EAN
8714439559160
Inhoud
60tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95