Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Orthica Nicotinamide 500 (60vc)

60vc
Adviesprijs € 18.95 € 16.98
10% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Krachtige dosering vitamine B3

In dit supplement is de vitamine B3 aanwezig in de vorm van nicotinamide (ook wel niacinamide). Dit is een actieve, wateroplosbare vorm van vitamine B3. Het is in je lichaam belangrijk voor je energievoorziening, je zenuwstelsel en je huid. Vitamine B3 komt van nature voor in vlees, vis, groente, aardappelen en in volkoren graanproducten. Soms kan het zijn dat je niet gevarieerd genoeg eet. Dan kan een steuntje in de vorm van een voedingssupplement met vitamine B3 uitkomst bieden als aanvulling op je voeding. Nicotinamide-500 bevat 500 mg vitamine B3 per capsule in de vorm van nicotinamide en is vrij van gist en sacharose en vrij van synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-. geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Vitamine B3 oftewel nicotinamide heeft een gunstige invloed op een normaal energieleverend metabolisme. Vitamine B3 helpt energie vrij te maken uit je voeding, en wel uit vet, koolhydraten en eiwitten. Vitamine B3 heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel. Daarbij draagt vitamine B3 bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen en aan zenuwfuncties die betrokken zijn bij het beredeneervermogen. Bovendien draagt B3 bij aan extra energie bij vermoeidheid. Tot slot levert vitamine B3 een bijdrage aan het behoud van een normale huid en helpt vitamine B3 bij het behoud van normale slijmvliezen. 

Ingrediënten

Eén vegacapsule bevat:   % RI*
nicotinamide (vitamine B3) 500 mg 3125
*RI = Referentie Inname    

nicotinamide, hydroxypropylmethylcellulose (vegacapsule), vulstof (microkristallijne cellulose), antioxidant (ascorbyl palmitaat).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Bevat geen: Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 vegacapsule per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Overige informatie over dit product

Merk
Orthica
SKU
283231
EAN
8714439531562
Inhoud
60vc

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95