Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Orthica Orthiflor Basic (90ca)

90ca
Adviesprijs € 21.95 € 15.34
30% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Orthiflor Basic Probiotica voor dagelijks gebruik Probioticum met vier verschillende bacteriestammen voor dagelijks gebruik. Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Dagelijks gebruik Bevat Pro-motor¹ Voor het hele gezin 4 bacteriestammen Verpakking 90 capsules

Probiotica voor dagelijks gebruik Zoek je een dagelijks probioticum voor het hele gezin? Orthiflor Basic is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Het product bevat 4 verschillende bacteriestammen ook in voeding voorkomen. Je vindt ze in gefermenteerde producten als yoghurt, zuurkool en kefir. Probiotica zijn levensvatbare bacteriën. Spijsverteringssappen en het zure milieu in de maag verlagen de overlevingskans van de bacteriën in het lichaam. Het toegevoegde Pro-motor, zorgt voor een goede overleving van de bacteriën. Voor inname zonder vloeistof is er Orthiflor Kauw. Orthiflor Basic neem je het liefst op een nuchtere maag in. Bijvoorbeeld een half uur voor het ontbijt of vlak voor het slapen gaan. De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, tot maximaal 3 capsules (voor een korte periode). Door de toegevoegde Pro-Motor is eerst inweken niet meer nodig. Voeg de inhoud van de capsule toe aan lauwwarme melk, wat of yoghurt of limonade op kamertemperatuur. Even omroeren en direct opdrinken. ¹Voor een goede overleving van de bacteriën in de darm. Pro-Motor zorgt ervoor dat de bacteriën sneller zuur gaan produceren. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen het zure milieu in de maag. Door het toevoegen van Pro-Motor is het inweken van het poeder niet meer nodig en kan het product direct na het oplossen ingenomen worden. Je herkent probiotica met Pro-Motor aan het logo op de verpakking.

Gebruiksadvies : de aanbevolen dosering voor kinderen van vier tot twaalf jaar is maximaal 1 capsule per dag. De aanbevolen dosering vanaf twaalf jaar is 1 capsule per dag. De maximale dosering is 3 capsules per dag gedurende een korte periode, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. De inhoud van de capsule(s) toevoegen aan lauw water of magere melk, yoghurt drink, limonade (siroop) op kamertemperatuur, doorroeren en bij voorkeur op een lege maag opdrinken. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten : Eén capsule bevat: bacteriepreparaat 0,5 x 108 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen: - Bifidobacterium lactis - Enterococcus faecium - Lactobacillus casei - Lactococcus lactis *kve = kolonievormende eenheden Ingrediënten: maïszetmeel, rundergelatine, maltodextrine, natuurlijk eiwit-isolaat, bacteriecultuur.

Bevat geen : synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bewaarvoorschriften : Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Geschikt voor vegetariërs : nee

Geschikt voor veganisten : nee

Gebruiken bij zwangerschap(wens)/Borstvoeding : ja


Overige informatie over dit product

Merk
Orthica
SKU
100384
EAN
8714439570097
Inhoud
90ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95