Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Otalgan Oordopjes (2paar)

2paar
Adviesprijs € 3.99 € 2.86
28% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Past door brievenbus | U hoeft niet thuis te zijn bij bezorging.

Productomschrijving

Oordopjes

Otalgan Oordopjes geven bescherming tegen geluidsoverlast, zoals verkeer, bouwwerkzaamheden, muziek, snurken e.d. De oordopjes verminderen lawaai met gemiddeld 35 decibellen.

Medisch hulpmiddel.

Dosering
In elk oor één dopje.

Samenstelling
Gemaakt van zacht, huidvriendelijk materiaal. Effectief dankzij de vorm, die aangepast is aan de gehoorgang.

Verpakking
Opbergdoosje met 2 paar oordopjes.

Vorm
Conische vorm

Kleur
Diverse

Fabrikant
Vemedia B.V.

Otalgan Oordopjes zorgen ervoor dat u rustig kunt slapen, studeren of reizen aangezien ze bescherming bieden tegen geluidsoverlast. De oordopjes passen zich aan aan de gehoorgang en verminderen lawaai met gemiddeld 35 decibellen. In een handig bewaardoosje.

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing: Alvorens het oordopje in het oor te plaatsen, dient u het tussen duim en wijsvinger samen te drukken en tot een puntje te rollen. Plaats de hand over het hoofd en trek het oor zachtjes omhoog. Schuif het oordopje in de gehoorgang en houdt het 10 seconden op z'n plaats om het te laten uitzetten en zo het oor op te vullen. LET OP: Het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing vermindert het effect van de gehoorbescherming. Draag oordopjes altijd in een lawaaiige omgeving. De oordopjes zijn dusdanig ontworpen en vervaardigd dat ze geen lichamelijk letsel kunnen veroorzaken bij de gebruiker, mits ze worden ingebracht en gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing. Plotselinge of snelle verwijdering van de oordop uit de gehoorgang kan het trommelvlies beschadigen. Bestemd voor éénmalig gebruik.

Overige informatie over dit product

Merk
Otalgan
SKU
760138
EAN
08711744025014
Inhoud
2paar

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95