Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Otalgan

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
11 artikelen

Otalgan, de oor-expert

Last van je oor? Of zoek je oordoppen voor in het vliegtuig of bij het zwemmen? Dan bieden de producten van Otalgan de oplossing! De producten werken direct na het aanbrengen pijnstillend en vocht onttrekkend. De druppels van Oltagan zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.

Over Oltagan

Otalgan is specialist in oor verzorging sinds 1991. Best lang al dus! Otalgan biedt een groot assortiment van producten voor allerlei oor gerelateerde problemen. En daarnaast heeft Otalgan ook product voor de bescherming van het oor. Zo helpt Otalgan de oren te verzorgen bij klachten aan het oor en overmatig oorsmeer. Otalgan beschermt daarnaast je oren tijdens allerlei situaties zoals vliegen, zwemmen en hard geluid. Voor zowel volwassenen als voor kinderen.

De druppels van Oltagan

Of je nou liever druppelt, sprayt of een gel gebruikt, bij Otalgan kan alles! Zo gebruik je Otalgan oorsmeerdruppels om overmatig oorsmeer zacht te maken om vervolgens te verwijderen. Heb je last van je oor? Probeer dan eens de oordruppels van Otalgan. De oordruppels verminderen de last aan je oor door het te verdoven. Het product bevat de werkzame stof lidocaïnehydrochloride, die behoort tot de groep van lokale anesthetica. Breng om de twee tot vier uur (maximaal zes keer op een dag) drie tot vijf druppels aan in je gehoorgang.

Wat zeg je? Of heb je oordoppen in?

Oordoppen worden steeds populairder. Het is handig voor bij een concert of festival. Maar vergis je niet. Ook bij een huiskamer feestje kan het geluid soms erg hard staan. We beschermen onze oren maar wat graag. Je moet je hele leven nog met je paar oren! Speciaal voor harde muziek heeft Otalgan Party Plugs. De speciale filters in de oordoppen zorgen ervoor dat je de muziek en elkaar nog goed kunt verstaan. Maar bij oordoppen denk je natuurlijk ook direct aan zwemmen. Het is heel erg vervelend als je oor de hele tijd verstopt zit met water. Daarom heeft Oltagan Swim Plugs in het leven geroepen. Otalgan Swim Plugs zijn special ontworpen om de oren af te sluiten voor water. De swim plugs voorkomt water in de oren en zijn ideaal te gebruiken voor zwemmen, douchen en watersporten. Zeer geschikt voor kinderen met buisjes en om een zwemmersoor te voorkomen. Otalgan Swim Plugs zijn gemaakt van zacht siliconen materiaal waardoor ze zeer comfortabel aanvoelen. Ook in het vliegtuig kun je flink last krijgen van je oren. Doordat je opstijgt en neerdaalt verandert de druk. Daarvoor heeft Otalgan speciale Earplanes (ja, deze naam gebruiken ze écht!). De earplanes zijn oordoppen die wél geluid doorlaten, maar het geluid met 20 decibel reduceren. Tevens zal het drukverschil in je oren verminderd worden bij het dragen van deze oordoppen.

Omdat je lief bent voor je oren: oorspray

Vind je druppels in je oor maar niks? Probeer dan eens een spray! Met de Otalgan Oorspray verwijder je gemakkelijk overtollig oorsmeer en stofdeeltjes. Één keer sprayen is voldoende. Ook voor dragers van hoortoestellen is dit een gemak. Even sprayen en klaar! Heb je naast veel oorsmeer ook nog eens kriebel in je oor? Probeer dan de Otalgan oorspray 2-in-1. Deze spray verzacht je droge huid in de gehoorgang. Ook heeft de spray een reinigende werking. Zo pak je twee vliegen in één klap! De spray bevat 100% natuurlijke ingrediënten.

Otalgan online kopen bij KoopjesDrogisterij

Je shopt de producten van Otalgan extra voordelig en snel bij KoopjesDrogisterij.nl. Na het bestelproces ontvang je de producten al snel in huis zodat je goed en snel aan de slag kunt met je oren! Vanaf 74,95 euro heb je al gratis verzending. Start nu met Otalgan!