Test alert message!

Wijnsteenbakpoeder is een rijsmiddel voor deeg. Het geeft taart en cake meer volume en maakt het luchtiger.

Wijnsteenbakpoeder is residu dat kristalliseert en zich afzet aan de binnenkant van wijnvaten tijdens de gisting van de wijn. Het verzamelde residu wordt gebruikt als grondstof voor het maken van wijnsteenbakpoeder.

Veel mensen geven de voorkeur aan wijnsteenbakpoeder, omdat dit door zijn samenstelling een natuurlijker soort bakpoeder is.

Ingredienten
Kaliumtartraat, natriumbicarbonaat, maiszetmeel
Kan sporen bevatten van melk, soja, gluten, noten, pinda’s en sesam.

Voedingswaarde per 100 gram   

 
Energie 416 kJ/100 kcal
Eiwit 0,1g
Koolhydraten 24,8g
Waarvan suiker 0g
Vetten 0g
Waarvan verzadigd 0g
Voedingsvezels 0g
Zout 17,5g

Gebruik
21g wijnsteenbakpoeder is voldoende voor 500g bloem.

Fabrikant
Bountiful
Urlingestraat 6b
5441XJ Oeffelt

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder