Test alert message!

De werking van actieve kool
Actieve kool heeft een intern oppervlak van 500 tot 1500 m2/g. Dat betekent dat de oppervlakte van 3 gram actieve kool vergelijkbaar is met dat van een voetbalveld. Dit stelt actieve kool in staat om over een groot darmoppervlak veroorzakers van diarree te binden en vervolgens via de ontlasting af te voeren uit het lichaam. Daardoor verdwijnt de diarree en wordt de ontlasting weer normaal.

Gebruiksaanwijzing
Bij diarree neem je 6-9 tabletten per keer tot maximaal 27 tabletten per dag. De tabletten dienen met water ingenomen te worden bij voorkeur gelijkmatig verspreid over de dag. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Een Norit tablet bevat 125 mg geactiveerde kool als werkzaam bestanddeel en is verkrijgbaar in verpakkingen van 50 en 180 stuks.

Gebruik Norit niet bij:

  • Ernstige verstopping van het maagdarmkanaal of verdenking daarvan.
  • Plotselinge buikpijn.
  • Met zweervorming gepaard gaande ontsteking van de dikke darm.

Ingrediënten
1 tablet bevat 125 mg geactiveerde kool. De andere stoffen in dit middel zijn sacharose, lactose, natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumstearaat.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder