Test alert message!

K&D (druppels), Orthica


Vitamine K1 & D3 druppels speciaal voor zuigelingen


Borstvoeding is complete voeding, met uitzondering van vitamine D en K. 

De Gezondheidsraad adviseert borstgevoede baby's vanaf dag 8 te suppleren met 150 mcg vitamine K en 10 mcg vitamine D per dag. Orthica's K&D is samengesteld op basis van deze aanbeveling. De eerste dosis vitamine K krijgt de baby na de geboorte van de verloskundige. De verloskundige geeft dit met een pipet in het mondje van de baby.


Vitamine D speelt een rol bij de botaanmaak en draagt bij aan een sterk gebit. 

Vitamine K helpt bij een normale bloedstolling.


Samenstelling

Vijf druppels bevatten:

Vitaminen:

vitamine K1 150 mcg - 200% ADH*

vitamine D3 10 mcg   - 200% ADH*

*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Ingrediënten

katoenzaadolie, vitaminen


Bevat geen

gluten, lactose, soja-eiwit, gist, saccharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Geschikt voor vegetariërs.


Gebruik

De aanbevolen dosering is 5 druppels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur toedienen tijdens of na een voeding. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Raadpleeg deskundige bij gebruik van antistollingsmiddelen.


Fabrikant:

Orthica

Wormerweg 1

1311 XA Almere


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder