Test alert message!

Helaas is er voor dit product op dit moment verder geen productinformatie beschikbaar. Meer weten over dit product? Vraag het aan één van onze drogisten via: drogist@koopjesdrogisterij.nl.

Bestel Tinti Star bath fizzer bij koopjesdrogisterij.nl voor € 3,14. Verzendkosten zijn € 4,95 EUR. Vanaf € 74,95 gratis thuisbezorgd. Je shopt gemakkelijk online (handig!). KoopjesDrogisterij is niet alleen vertrouwd en voordelig, maar ook onze vriendelijke klantenservice staat graag voor jou klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Voedingssupplementen!
Een gevarieerde voeding is belangrijk en de basis voor een gezonde levensstijl. Soms kan het best lastig zijn om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Hier kan een voedingssupplement jou bij helpen. Het dient als aanvulling op jouw dagelijkse voeding en niet als vervanging!

Er zijn een aantal dingen waar je om moet denken bij het aanschaffen van een voedingssupplement. We zetten het graag voor je op een rij:
• Buiten het bereik van kinderen houden.
• Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren (tenzij anders geadviseerd op het etiket).
• Raadpleeg een deskundige van tevoren wanneer je supplementen gebruikt in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Algemene tip: de aanbevolen dosering niet overschrijden!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder