Test alert message!
• Vaseline Mature Skin Bodylotion, voedende bodylotion voor de rijpere huid
• Verrijkt met glycerine, één van de beste hydraterende ingrediënten
• Helpt de droge, rijpere huid te veranderen in een soepele huid
• Met microdruppels Vaseline Original Protecting Jelly
• Deze lotion absorbeert snel voor een zacht, niet-vet gevoel
• Vaseline Mature Skin Bodylotion is licht geparfumeerd
Vaseline Mature Skin Bodylotion van de Intensive Care lijn is geen gewone vocht inbrengende crème. Het is gemaakt om de intense droogheid te helpen herstellen die vaak geassocieerd wordt met een rijpe, ouder wordende huid. Wist je dat de ouder wordende huid vaak intens droog kan zijn, waardoor deze er minder goed uit kan zien? Met de juiste huidverzorging, specifiek voor de 40-plus huidbehoeften, geef je je huid de hydratatie die het nodig heeft.
Vaseline Mature Skin Bodylotion helpt de droge, ouder wordende huid weer te veranderen in een soepele, zachte huid die comfortabel aanvoelt. De formule is verrijkt met glycerine, één van de best bewezen hydraterende ingrediënten, en microdruppels Vaseline Protecting Jelly om de huid optimaal te beschermen en een langdurige hydratatie te geven. De unieke combinatie zorgt voor een flinterdun sealing laagje over de huid, zodat het huideigen vocht beter binnen blijft en het natuurlijke herstel van de droge huid versneld wordt, waardoor je een zachtere, gezonder uitziende huid krijgt.
De Vaseline Mature Skin Bodylotion is licht geparfumeerd en wordt snel door de huid geabsorbeerd voor een zijdezacht, niet-vettig gevoel.
Vaseline is bij velen bekend om de potjes Vaseline Protecting Jelly, en wordt vaak ook wel 'Wonder Jelly' genoemd. Vaseline is 150 jaar geleden uitgevonden in Amerika, en staat erom bekend om op een veilige manier de huid te helpen herstellen. Dit potje is de oorsprong van alle Vaseline-producten, waaronder ook deze Vaseline Intensive Care Mature Skin bodylotion. Voor een optimale huidverzorging kun je ook gebruik maken van andere Vaseline-producten zoals de voedende handcrèmes of de zachte lipcrèmes.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder