Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Pflüger

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Geschikt vanaf
Serie
77 artikelen

Pflüger

De natuurlijke middelen van Pflüger zijn gebaseerd op de kracht van de natuur. In het Duitse Rheda-Wiedenbrück ontwikkelt Pflüger al meer dan 60 jaar natuurmiddelen. De traditionele geneesmiddelen worden in moderne laboratoria geproduceerd. Ze worden soms al eeuwenlang bewezen in hun geneeskracht. De producten zijn vrij verkrijgbaar, gemakkelijk in gebruik en veroorzaken geen gewenning.

Pfüger Schüssler celzouten

Pflüger heeft een ruim assortiment aan Schüssler celzouten. Dit zijn cellulaire werkstoffen die van nature in ons lichaam voorkomen en actief zijn in de stofwisselingsprocessen. De producten in deze lijn hebben allemaal een nummer, zoals 7. Magnesium. Ook is er bijvoorbeeld Calcium, Natrium, Silicea en vele soorten Kalium. Alle zouten zijn vrij van tarwezetmeel en hierdoor 100% glutenvrij. Daarentegen bevatten ze wel lactose en zijn ze dus niet geschikt voor mensen met lactose-intolerantie.

Pflüger kruiden

Heb je last van je luchtwegen door bijvoorbeeld airconditioning? Of heb je constant een vervelende kriebel in je keel? Bij deze en nog veel meer kwaaltjes heeft Pflüger natuurlijke kruidenformules die jou meer lucht kunnen geven. Ga bijvoorbeeld voor de Castanea honingcomplex of de Anginovin voor verzachting in je keel. Heb je vaak last van spanning en kan je wel wat rust gebruiken? Wellicht kan de Nervoregin of Neuraston je hierbij helpen.

Pfüger cosmetica

Naast de Schüssler celzouten in supplementvorm, heeft Pflüger ook Schlüssler crèmes in haar assortiment. Net als de supplementen, hebben de crèmes ook een nummer. Deze nummers zijn gelijk aan elkaar met dezelfde werkzame stof erin. De crème met magnesium heeft dus ook nummer 7. Met de crèmes kan je de Schlüsser zouten uitwendig aanbrengen. De versterkte mineraalzouten kunnen via de huid in het lichaam opgenomen worden.

Pflüger online kopen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Pflüger Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Pflüger of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.