Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Remescar

Filteren
Prijs 1
Inhoud
1 artikelen

Remescar

Remescar staat voor Instant Corrective Skincare. Remescar heeft producten in haar assortiment die wallen tegengaan, donkere kringen en rimpels verminderen, hangende oogleden liften en je gezicht een natuurlijke facelift kunnen geven. De producten zijn geschikt als dagelijks verzorging voor een stralende en gezonde huid op de lange termijn.

Remescar oogverzorging

Gaat er geen dag voorbij zonder wallen en donkere kringen onder je ogen? Met de producten van Remescar is dit verleden tijd. Probeer de Remescar Wallen en Donkere Kringen crème om onmiddellijk vermindering te zien. Voor hangende oogleden heeft Remescar de Hangende Oogleden crème. Deze crème lift je oogleden voor een meer open en stralende blik. Voor een goede oogverzorging is de Eye contour day cream altijd een goede keuze. De crème bevat cafeïne en vitamine C en bestrijdt tekenen van veroudering.

Remescar gezichtsverzorging

Fijne lijntjes en rimpels zijn onvermijdelijk als je ouder wordt. Je kan dit niet tegenhouden, maar wel verminderen. Met de Remescar Complete Skin Corrector boost je je huid. De aanmaak van collageen wordt onder andere gestimuleerd waardoor tekenen van veroudering verminderen. Kan je gezicht wel een lift gebruiken? Probeer dan de Remescar Instant Facelift V-shape. Met behulp van actieve ingrediënten wordt de huid gelift en verstevigd.

Remescar online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Remescar. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Remescar of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.