Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Roter Cysticare (15ca)

Kies variant
Adviesprijs € 23.99 € 12.-
50% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Cysticare

Roter Cysticare - Lees voor gebruik de bijsluiter.

Cysticare wordt gebruikt voor het bedwingen en voorkomen van urineweginfecties, veroorzaakt door E. Coli en andere ziekteverwekkers, die vaak betrokken zijn bij urineweginfecties.

Medisch hulpmiddel

Bestanddelen : Propolis, Hibiscus extract, Gelatine, Xyloglucaan

Ingrediënten
Xyloglucaan, Gelatine (varken), Propolis, Hibiscus sabdariffa, Siliciumdioxide, Plantaardig magnesiumstearaat, Maïszetmeel.

Gebruik : Orale toediening.
Bij het optreden van de eerste klachten: 2 capsules per dag gedurende 5 dagen. Voor het voorkomen van een herhaling: 1 capsule per dag gedurende minimaal 15 opeenvolgende dagen. Zo nodig kan de kuur met Roter Cysticare Forte Utipro Plus herhaald worden.
Slik de capsule door met water.

Fabrikant :
Imgroma BV
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen

08-2015

Roter Cysticare is een effectieve 5-daagse behandelingskuur bij blaasontsteking. Een blaasontsteking is een pijnlijke en vervelende ontsteking van de blaaswand. Het is een veelvoorkomend probleem waar vooral vrouwen last van hebben. Als je de symptomen van een blaasontsteking snel herkent en een blaasontsteking tijdig behandelt is het gelukkig geen gevaar voor je algehele gezondheid. De symtomen van een blaasontsteking: • Vaak moeten plassen • Gevoel hebben te moeten plassen terwijl de blaas niet vol is • Branderig of pijnlijk gevoel tijdens het plassen • Slecht ruikende of troebele urine • Soms zit er bij een ontsteking bloed in de urine • Pijn in de onderbuik • Ziek, zwak of koortsig gevoel • Drukkend gevoel in de lage bekken.

De voordelen van Roter Cystiberry :

  • klinisch effectief bewezen 5-daagse kuur
  • Vermindert na 48 uur de pijn bij het plassen en de plasdrang neemt ook af
  • Dubbele werking: bestrijdt de E-coli bacteriën zowel in de darmen, als in de urinebuis: 1. De combinatie van Xyloglucaan en Gelatine pakt het probleem bij de wortel aan: het legt een beschermende film in de darm en verhindert dat de E-coli bacterie zich gaat verspreiden. Een blaas infectie ontstaat namelijk wanneer de bacteriën, meestal afkomstig van het maag-darm kanaal, zich vasthechten aan de opening van de plasbuis. Dit is dan de eerste stap om verspreiding van E-coli bacteriën richting urinewegen tegen te gaan. 2. Met de toevoeging van hibiscus en propolis dringt Roter Cysticare de E.coli bacterie in de blaas terug.

Gebruik:

Voor behandelen van blaasontsteking: Gebruik 2 capsules per dag gedurende 5 dagen. Neem de capsules in met wat water. Voor voorkomen van blaasontsteking: Voor het voorkomen van een herhaling moet Roter Cysticare tenminste 15 opeenvolgende dagen worden ingenomen in een dosering van 1 capsule per dag. Zo nodig kan Roter Cysticare herhaalde periodes gebruikt worden. Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. Je kunt de tabletten innemen wanneer je wilt.

Overige informatie over dit product

Merk
Roter
SKU
901530
EAN
8713304945473
Inhoud
15ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95