Skip to content

Sambucol

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Type
1 artikelen

Sambucol Weerstand

Wanneer de R in de maand zit kan ons immuunsysteem wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Maar ook tijdens de overige maanden van het jaar biedt Sambucol uitkomst. Sambucol bestaat uit een extract die geconcentreerd is uit de zwarte vlierbes (Sambucus nigrum). Sambucol ontwikkelt producten voor jong en oud. De producten worden ontwikkeld door een team specialisten en uitvoerig getest. Een greep uit de collectie: Sambucol vlierbessensiroop voor kids en Sambucol Extra Defence.

Vliesbessen, overal vlierbessen

Het basisbestandsdeel van Sambucol zijn de vlierbessen. De zwarte vlierbes dus. In de lente verschijnen geurige, witgele bloemen en in september rijpen de zwart-paarse bessen. Vlierbessen zitten bomvol gezonde vitamine C en de mineralen calcium, kalium, fosfor, natrium, magnesium, ijzer, zink, koper en selenium. De vlierbes bevat daarnaast ook nog verschillende antioxidanten zoals anthocyaninen, carotenoïden en bioflavonoïden. Voeg daar de hoeveelheid provitamine A (als bètacaroteen) en vitamine B aan toe die deze kleine besjes bevat en je hebt zeker een bijzondere bes in handen.

Er zit maar liefst 3,8 gram vlierbessen in elke portie van de Sambucol Original Siroop. Ben je op zoek naar Sambucol voor kinderen? Voor hen zijn er de Sambucol Kauwtabletten voor kids. Deze kauwtabletten zijn in een leuke beertjesvorm. Ze zijn natuurlijk gemakkelijk te kauwen en bevatten extra vitamine C. Zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. Precies wat jouw kindje nodig heeft!

Natuurlijk heeft Sambucol voor elk wat wils. Zo zijn er Sambucol Bruistabletten maar ook Sambucol Immuno Forte capsules en natuurlijk de Sambucol Vlierbessensiroop. Tot slot zijn er deSambucol pastilles, om heerlijk op te zuigen.

Sambucol online kopen bij KoopjesDrogisterij.nl

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor Sambucol producten. Kijk eens rustig rond bij dit populaire merk van KoopjesDrogisterij. De producten van Sambucol bestel je gemakkelijk en snel bij Koopjesdrogisterij.nl. En, vanaf 75 euro heb je al gratis verzending. Binnen 3 dagen heb je je pakketje in huis. Snel bezorgd!