Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Stoppen is altijd een goed idee

Welke maand het ook is, het is altijd goed om te gaan stoppen met roken! Ik heb ook heel lang gerookt, maar ben er inmiddels al jaren vanaf en wat is dat fijn! Niet alleen omdat het voor de gezondheid beter is maar ook financieel is het tegenwoordig niet meer 'leuk' om te roken. Bovendien mag je ook nergens meer roken en worden rokers verbannen uit de samenleving. Deze 3 redenen zijn al meer dan genoeg om vanaf vandaag je sigaret voorgoed vaarwel te zeggen!

Als ik het kon! Kun jij het ook!

Ik hoor heel vaak “stoere” woorden van de roker, (die net een sigaret heeft uitgedrukt) dat ze heus wel kunnen stoppen! Gewoon, zonder hulpmiddelen. Maar in de praktijk is dit een stuk lastiger en niet nodig. Je koopt immers niet voor niets iedere keer weer opnieuw je sigaretten of shag! Wij hebben veel hulpmiddelen in het assortiment die ervoor kunnen zorgen dat het stoppen veel gemakkelijker wordt dan je denkt. Producten waarin een kleine hoeveelheid nicotine zit zorgen ervoor dat je minder last van de bekende bijwerkingen hebt. Zoals Nicotinell, Nicorette en Niquitin. Uiteraard moet je wel willen stoppen, want je gaat ervaren dat je vaak 'zomaar' een sigaret opsteekt.

Verander je routine

De standaard sigaretten moeten plaats gaan maken voor een andere routine. Steek je na het opstaan 's morgens direct een sigaret op? Ga dan in die tijd wat anders doen, dat geldt ook voor dat 'lekkere' sigaretje na het eten. Ga met de hond een blokje om of doe direct de afwas :)

Neem voor het stoppen met roken ook de tijd, het was een way of life en dat gaat nu veranderen.
Kom je in gewicht wat aan door het roken?? Joh niet getreurd, ook daar hebben wij wel wat voor!

Kortom, geen excuses meer! Tijd voor wat actie! En weet je.. ik wil je er graag bij helpen!!!!

Liefs Barbara