Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Testpanel 2Bslim sauzen Caesar & Chilli

2Bslim sauzen - helemaal zonder vet en suiker. Boordevol smaak. Het kan dus echt.

Je kent het gevoel. Knorrende maag. Zo'n kruidig loempiaatje of een sappig stukje kip van de BBQ is drie keer zo lekker als je er een smeuïg sausje op mag doen. Een frisse salade, helemaal zonder dressing? Niks aan. Je bent geen konijn! Maar ja, je weet ook: sauzen en dressings, dat zijn gevaarlijke flesjes vol calorieën, suiker en vet. Het water loopt je al in de mond, toch? De sauzenmakers van 2Bslim - het flesje saus is makkelijk te herkennen aan dat lieve hartje op de i van slim - hebben het antwoord. Ze noemden het de 0% saus, ook wel 'Good Gourmet'. Heerlijke saus vol kruiden en specerijen, compleet zonder vet of suiker.

Neem gerust nog een gulle lepel 2Bslim saus of dressing - je kunt het hebben! Eet smakelijk voortaan! Maar wacht even . . . wat vond ons kritische testpanel eigenlijk van die gezonde, suikervrije belofte van de koks van 2Bslim?

Ons kritische Testpanel wilde graag slim zijn en 'slim' (slank) blijven. Maar wel lekker eten. Ze proefden twee soorten 2Bslim: Sweet Chili en Caesar.

Leuk om te weten, maar dat is voor later: 2Bslim maakt ook goede chocoladesaus en kooksauzen als tomaat-basilicum, knoflooksaus, ketchup, noem het maar op en 2Bslim laat de suiker en het vet weg. Lekker gevarieerd testpanel dit keer weer, met één gezamenlijk doel: lekker en verantwoord eten. Dat wil iedereen dus wel. Daarnaast een deelnemer met een koolhydratenarm dieet. Daar past 2Bslim prima bij. Heel veel aandacht voor een gezond leefpatroon kortom. Zonder in te leveren op het genieten van je eten. Gek genoeg was de naam 2Bslim voor de meesten nieuw, of onbekend hoe het smaakt. Is er een alternatief? Twee derde gebruikt andere sauzen en dressings, een derde van de groep is iets te streng voor zichzelf en eet 'kaal', dus zonder saus met een smaakje. Saai eigenlijk.
De grote vraag na een stuk of vijf testmomentjes: welke van de twee is het lekkerst? De avontuurlijke, tikkeltje oosterse 2Bslim Chili Saus of de witte, Amerikaanse 2Bslim Caesar saus? Een gelijkspel! Met drie levensgenieters die allebei de sauzen doodgewoon heerlijk vinden! Leuke verpakking. Over de geur valt weinig te zeggen: van 'prima' tot 'neutraal'. De smaak, daar gaat het toch om, bij culinaire sauzen? Die is "erg lekker".

De prijs, ook een dingetje bij het kopen van een favoriete saus. Zes overtuigde meningen: "Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dat 2Bslim sausje!" Twaalf deelnemers twijfelen nog wat. Ze vinden 2Bslim niet goedkoop, er zijn voordeligere sauzen in de schappen van de supermarkt en in online webshops te vinden. Maar ja, die kleine lettertjes vol ongezonde, dik makende ingrediënten, dat telt ook.

Je ziet het terug bij de volgende vraag over 2Bslim sauzen: een heel grote meerderheid kiest voor "Ik denk er wel over om het te gaan bestellen" of zelfs "Zeker weten. Ga ik kopen. Dat wordt smullen!" en "Ik ga ook eens rondneuzen bij de anders producten van 2Bslim - ik tel er heel wat bij Koopjesdrogisterij!" Ruim 80% van de leden van het Testpanel belde al met vrienden en bekenden. "Hoe heet het? 2Bslim? Lijkt me lekker, als ik jou zo hoor!" Een moddervette aanrader dus, maar dan zonder vet. Hoge rapportcijfers, met als uitschieter de zeer tevreden 8 voor "lekker suikervrij en zonder vet". Een paar keer een 9 of een 10 zelfs.

Een paar slotopmerkingen op de open vraag van Koopjesdrogisterij, waarbij je alles mag zeggen: "De textuur zou voor mij wat dikker mogen" - "Jammer dat mijn 2Bslim al op is!" - "Fijn pittig, die chili saus van 2Bslim, goede smaak." - "Wel jammer dat gezonde voeding altijd ietsje duurder is." - "Die Caesar saus is lekker fris. Straks ga ik nog van gezonde salades houden!" - "Ik ben erg verrast door de smaak - die is heel lekker. Raar eigenlijk, terwijl er toch geen suiker of vet in zit. Je verwacht het niet. 2Bslim smaakt geweldig op allerlei gerechten!" - "Ik zeg alleen maar: aanrader!"

Vergelijk 2Bslim gewoon zelf eens met je normale, dik makende saus, vol suiker en vet!

Proef maar. Gezonde, verantwoorde extraatjes, zoals een lekkere saus of dressing op je salade, ze hoeven dus niet per se dik te maken of slecht voor je te zijn. Ons testpanel probeerde sweet chili saus (je kent het van die lekkere loempiatentjes!) en de klassieke, kruidig-frisse sla-oppepper voor op Caesar salade. Maar wat vind jij?!

Verwen je smaakpapillen - zonder je gezondheid op het spel te zetten. Ga meteen naar de pagina om een lekkere 2Bslim saus te bestellen.