Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Barnängen Nordic Care Caring

Barnängen Caring shower cream en body lotion.

Veel Zweedser wordt het niet in de badkamer!

Wie denken ze wel dat ze zijn, daar bij Barnängen in Zweden?! Alsof er al niet genoeg goede zachte shampoo, douchegel en caring body lotion te koop is bij de online drogist! Wat voegen die producten van Barnängen (denk even aan de puntjes op de a) toe aan de lange reeks milde beauty producten van Moeder Natuur? Koopjesdrogisterij verkoopt niet alleen Barnängen, voor een zijdezacht voordeelprijsje, Koopjesdrogisterij zoekt ook haarfijn uit wat er zo prettig is aan Barnängen - en wat misschien nog beter kan. Barnängen, dat klinkt alsof je haar en je body 'Born Again' gaan worden van die liefdevolle shower cream en body lotion uit Stockholm, Zweden. Helemaal fout! Barnängen is Zweeds voor 'Het bloemenveld van de kinderen'. Lief toch? Het voor Zweden al 10 jaar vertrouwde beautymerk Barnängen - vooral bekend van het iconische zeepje waar het mee begon -

is zo'n beetje het IKEA van de lichaamsverzorgingsproducten: gezonde, Scandinavisch-geïnspireerde ingrediënten (havermoutmelk!), dermatologisch getest dus geen agressieve stoffen, betaalbare kwaliteit, leuk design, stijlvol verpakt. Of zoals ze het zelf zeggen: "Barnängen. Niet te veel. Niet te weinig. Perfect in balans." Klopt het een beetje, wat die mooie verpakkingen van Barnängen Caring Shower Cream en Barnängen Caring Body Lotion beloven? We doen de gebruikelijke consumententest, met kritische Koopjesdrogisterij klanten.

Kreeg het Testpanel Scandinavische veldbloemen in het haar van douchen met Barnängen?

Eerst even de verpakking: stukje stoer Scandinavisch design, maar jammer genoeg steeds met de Finse (!) vlag, die wit-blauw is. Zouden ze dat niet weten, bij Barnängen in Stockholm? "De verpakking oogt duur en luxe en toch eenvoudig. Die flacon lotion met pompje is écht ideaal!" Opmerkelijk: van de deelnemers aan de test - vooral vrouwen tussen 30 en 60 - kende bijna niemand het merk Barnängen. Maar "nieuwe producten uitproberen waarmee je jezelf in de watten kunt leggen, dat doen we allemaal graag!" -

- "Ze ruiken in ieder geval allebei heel erg lekker, die Barnängen Body Lotion en Barnängen Caring Shower Cream". Voor sommigen zelfs iets té lekker: "Als je daarna ook nog een parfum opdoet, ruik je twee dingen door elkaar!" Advies van Koopjesdrogisterij: "Niet doen, die extra parfum." Over de bodylotion: "Lekker romig, maar trekt al snel goed in." - "Smeert fijn, niet zo vet als andere bodylotion" - "Grote pluspunt: de Barnängen body lotion is lekker dun, smeert goed uit!" - "Makkelijk te doseren door het handige pompje van Barnängen!"

Over de shower cream voor onder de douche: "Die is wat dikker, dat had van mij wel dunner gemogen." - "Echt goed douchespul. Schuimt lekker, frisse geur, die na het douchen nog een tijdje op je huid blijft hangen. Heel Scandinavisch!" - "Helpt voor mijn droge huid. Gek genoeg beter dan de body lotion van Barnängen, die daar juist voor bedoeld is!" - "De shower cream is fijn, maar de body lotion valt me tegen." Dat verschil in waardering is ineens helemaal weg bij de laatste vraag: 'Wat vind je van de prijs van Barnängen Caring shower cream en Barnängen Caring body lotion? Klopt die met de kwaliteit?'. Beide producten scoren hoog in het antwoord "Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding", de body lotion zelfs 1 keertje vaker! Wat kan er beter, bij Barnängen? "Niks meer aan doen. Perfect." - "Ik ben alleen maar positief over deze producten. Rapportcijfer 10. Ik zie dat de meesten een 8 of 9 hebben gegeven?" - "Heerlijke producten hoor! Is er ook een verzorgingslijn van Barnängen? Weet ik helemaal niet. Anders moet die er snel komen!" - "Deze twee Barnängen verzorgingsproducten voor in de badkamer doen wat ze zeggen. Prima!"

IJzersterke, Caring Body Lotion en Caring Shower Cream uit Zweden. Het is van Barnängen!

Iets voor jouw moeilijke, Nederlandse haar of droge, Hollandse huid? Altijd dermatologisch getest. En - net als bij IKEA, het Barnängen onder de meubels - altijd betaalbaar en goed. Barnängen betekent: Het bloemenveld van de kinderen. Wist je niet, toch? Het is geen shampoo of body lotion, het is een stukje beleving op je hoofd en op je hele body! Alsof je naar een Finse sauna gaat, maar dan uit het flesje Made in Sweden!