Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Barnängen Nordic Rituals Sauna Relax Shower & Bath Gel

Scandinavisch saunagevoel in een fles:

Barnängen Nordic Rituals Sauna Relax Shower & Bath Gel

Deze frisse Shower & Bath Gel met berkenextract uit Zweden moest haast wel in een royale 400 ml fles, anders zou de opdruk met de indrukwekkende, veelbelovende naam er niet op passen: Barnängen Nordic Rituals Sauna Relax Shower & Bath Gel - Bain Douche. Alstublieft!

Zou je op straat vragen wat Barnängen is, dan hoorde je misschien "Een nieuwe Scandinavische Netflix-serie met zo'n knappe Zweedse detective?" - "Een nieuw festival in Stockholm met heavy metalmuziek?"

Trouwe klanten van Koopjesdrogisterij weten beter. Barnängen is Zweeds voor 'Het bloemenveld van de kinderen'. De betere lichaamsverzorgingsproducten dus. Het begon met het iconische Barnängen zeepje, in Zweden zoiets nationaals als onze HEMA rookworst. Echt iets voor mensen die geen genoegen nemen met een tube vaseline van de voordeeldrogist of uierzalf van de euroshopper. En dat is nou het fijne van Koopjesdrogisterij: het is een voordeeldrogist die óok gewoon de bijzondere A-merken in het pakket heeft. Pure verwennerij voor onder de douche of in bad, die stoere, totaal ontspannen Barnängen gel.

Rondje Testpanel over douchen of een bad nemen met Barnängen Nordic Rituals

Het merk Barnängen is buiten Zweden nog niet zo bekend, dat merken we ook bij de kritische testers in dit Testpanel. Nieuwsgierig zijn ze wel naar een goede, hydraterende en verzorgende shower & bath gel - de meerderheid wil precies hetzelfde: "mezelf eens heerlijk in de watten leggen".

Eerste indrukken: "mooie verpakking! echt Scandinavisch" - "fijne geur" zegt 100% van het testpanel.

Dat komt steeds terug bij de vraag naar de grootste pluspunten van Barnängen Nordic Rituals Sauna Relax Shower & Bath Gel: "Heeeeeeelijke geur" - " Je waant je echt in een ander land" - "Echt het gevoel van de sauna!" - "Je kunt er geweldig mee relaxen" - "Zelfs de volgende morgen ruikt de badkamer nog erg fris!"

Een fanatieke bekeerde (nu helemaal fan van Barnängen verzorgingsproducten) liet het hele gezin proberen wat er zo lekker is aan Barnängen. Het oordeel was unaniem: "Goedgekeurd! Ook onze zoon met droge en gevoelige huid staat graag onder de douche met Barnängen Nordic Rituals".

De vraag "Wat kan er beter" was dit keer eigenlijk overbodig. "Niks. Echt super. Betaalbaar en puur ontspannen. Heerlijke no nonsense producten, dat Barnängen." Nou ja eentje dan, iemand die Barnängen best duur vindt en daarmee afwijkt van de mening in het testpanel: "De prijs-kwaliteitverhouding is echt goed."

Tamelijk uniek in de kritische testpanels met klanten van Koopjesdrogisterij: het rapportcijfer voor Barnängen! Geen enkel cijfer lager dan 8, zelfs 2 keer 9 en 4 keer een 10.

Eindconclusie was meestal: "Dit gaan we voortaan zeker zelf kopen, dat is wel duidelijk! Ik ga kijken of er ook een Barnängen bodylotion is. Zou die ook zo lekker ruiken?"

Avondje sauna kan nu gewoon thuis - met hydraterende, ontspannende Barnängen uit Zweden

Barnängen. Het is de IKEA onder de prijsbewuste verzorgingsproducten voor lichaam en geest. Alleen dan makkelijker in elkaar te zetten. Dit zit er allemaal in: berkenextract, typisch Scandinavische ingrediënten uit de natuur als veenbessenolie, zonnebloem, kamille en allantoïne. Beschermt, hydrateert en is dermatologisch getest. Alleen dan mag de naam Barnängen op de fles!

Zet de verwarming in de badkamer een graadje hoger en kijk snel op de productpagina met Barnängen producten bij Koopjesdrogisterij